DRAMA U ČITLUKU: Zarobili tetku iz Njemačke jer je došla praznog gepeka

U Čitluku je trenutno opsadno stanje. Stanka Müller (43) jutros je nakon dugog puta iz Njemačke stigla u rodni kraj kako bi provela dva tjedna godišnjeg odmora.

Omiljeni nećaci Josip, Ivo i Karlo, kao i svake godine dočekali su je u košulji i s utegnutim umjetnim osmjehom. Čekali su obećane Ritter Sport čokolade, Haribo, njemačku Nutellu, ali i financijsku injekciju od po pedesetak eura koju bi čuvali kako bi bili glavne face na Gospojini.

Ipak, dogodio se nesvakidašnji događaj za Hercegovinu, koji će biti upisan u neslavnu povijest Čitluka. Stanka Muller došla je praznog gepeka, odnosno samo sa svojim koferom. Srdačno je poljubila djecu, koja su buntovno odmah obrisala sluz s obraza i krenuli u akciju. Zarobili su je u sušnicu gdje joj prijete otvaranjem dva suprotna prozora čime će stvoriti promaju koja će je usmrtiti.

Da se djeca ne šale, govori i činjenica da su jedan prozor već otvorili. Izrazili su i svoje zahtjeve, a to su njemačke čokolade, igračke i euri: „Prije kad bi ujko došao iz Njemačke, on te lovi oko kuće da ti utiska u džep 10 DEM, a ti sav pristojan bježiš i moliš Boga da te uhvati. Danas, dođe ujko, djeca njega love dok ga ne istresu do kraja! Njemačka definitivno nije što je nekad bila“, završili su svoj kratki govor ovi dvanaestogodišnjaci.

Prisebna je u tom trenutku bila majka troje dječaka, koja je iz Stankinog gepeka izvadila njemački deterdžent za rublje Persil. Uzela je uzorak i posula ga ispod prozora sušnice gdje su bili djeca i zarobljena Stanka. Djeca su namirisala njemački kvalitet i u datom trenutku su bili omamljeni što su policijske snage iskoristile kako bi provalile u sušnicu.

Ipak, nevjerojatno loša procjena policijskih snaga, koji su provalom vrata napravili propuh u sušnici, dovela je do tragične smrti Stanke Muller. Ostalo joj je još jedanaest dana godišnjeg i samo pet godina do njemačke mirovine.

Sahrana će se održati u sljedeću srijedu na Städtischer Friedhöf München, a obitelj Müller moli za sahranu bez kesa.

Satirični hercegovački portal erogag.com

13 komentara

 1. Nešto bezveznije odavno ne pročitah!!!

  Like(11)Dislike(5)
 2. Svasta se desava u Herzegowina.

  Like(2)Dislike(0)
 3. A mogli ste smislit nesto uvjerljivije.ovo je trecerazredna bajka.

  Like(11)Dislike(3)
 4. Kaže se vrećica a i puno je ljepse neg kesa!

  Like(2)Dislike(1)
 5. Sta procitah glupost

  Like(2)Dislike(2)
 6. Joj koji ste vi škutori seljaci pa ne kužite sarkazam

  Like(6)Dislike(5)
 7. nekad je bilo opće narodno veselje kad netko dođe iz svita a danas…………

  Like(2)Dislike(0)
 8. Kuzimo mi sarkazam moj MOSTARAC brata, bolje nego vi al ovakvo nesto bi smislilo dite od 5-6 godina.kad nesto radite brate potrudite se malo.

  Like(3)Dislike(2)
 9. Kakve i ja gluposti procitah….

  Like(0)Dislike(1)
 10. mogli ste bar sliku od Čitluka stavit

  Like(0)Dislike(1)
 11. Ka se sjetim tih dana i svoje strine i strica, dođju 15-20 dana, besplatno se gozbe, a sve na račun 5 čokolada,deset tadašnjih maraka i vrećice persila i još odnesu domaći pršut hahahaha

  Like(11)Dislike(0)
 12. a najžešći su sa pričom: kod nas u njemačkoj………………….., i ono lipa mlika, lipi ti ovi domaći krompir,lipo ovo – lipo ono, a probajte jedan put ne uzet čokolade i da kod vas bubu samo 2 dana hahahaha, ostalo nema djabe- vidjećete njihovo drugo lice

  Like(1)Dislike(1)
 13. Ivana ukrade mi priču.

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.