Drvenik: Bosance istjerali iz pizzerije zbog “skromne narudžbe”?

Jedna turistkinja porijekom iz BiH ogorčena je ponašanjem ugostitelja u Drveniku u Hrvatskoj, za koje tvrdi da su njezinu porodicu i nju tokom ljetovanja ove godine izbacili iz jedne lokalne pizzerije, jer je njihova narudžba bila skromna.

Advija Žiga rekla je za novinsku agenciju Patria da je njezina obitelj sjela u pizzeriju u Drveniku, nakon čega su naručili sokove i sladolede, ali ih je konobar počeo vrijeđati jer je njihova narudžba bila premala, objašnjavajući im kako je upravo vrijeme ručka.

“Vlasnik restorana pokušao je konobara opravdati riječima da su ga prije toga naljutili Kinezi, kada je njih šest naručilo jednu pizzu”, rekla je Žiga, dodajući da taj izgovor i nije baš najbolji za nju. Žiga vjeruje kako je konobar na njih iskalio bijes nakon što je shvatio da su iz BiH.

“Pored nas su sjedili strani gosti koji su također na stolu imali samo piće. Njima nitko nije pravio probleme. Ali, odjednom je ispao problem zbog našeg soka i sladoleda”, rekla je Žiga za Patriju, dodajući da već nekoliko godina ljetuje u Drveniku u koji dolazi iz Švedske gdje živi njezina obitelj, ali da joj je to vjerovatno posljednji put da novac za godišnji odmor potroši na ovom mjestu.

5 komentara

 1. Eee

  Like(0)Dislike(0)
 2. lako je okrast nekoga koji ne zna hrvatski jezik a tko zna teško a pogotovu bosanca

  Like(2)Dislike(0)
 3. mala narudžba nema što da ti jami a velika narudžba uzme te lopatom

  Like(1)Dislike(0)
 4. e kad naručiš kahvu umjesto kave …….

  Like(1)Dislike(0)
 5. Asss te odma pripozna je.a te led.ca nisi glumila

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.