Državljanin BiH dao 50 eura mita hrvatskom policajcu, pa ga prijavio

Zbog sumnje da je primio 50 eura mita kako bi “oprostio” prometni prekršaj bosansko-hercegovačkom državljaninu, sisačko-moslovačka policija privremeno je iz službe udaljila prometnog policajca iz Hrvatske Kostajnice te ga kazneno prijavila Uskoku.

Istragom je utvrđeno da je policajac 26. veljače, prilikom kontrole prometa u mjestu Umetići, zaustavio automobil bosansko-hercegovačkih registracija, koji je brzinom od 72 kilometra na sat (u naseljenom mjestu ograničenje brzine je 50 kilometara na sat) vozio 39-godišnji državljanin BiH.

 U zamjenu za neprocesuiranje prometnog prekršaja, za koji je predviđena novčana kazna od 500 kuna, vozač je policajcu ponudio, a ovaj uzeo 50 eura, da bi ga potom prijavio za uzimanje mita. Neslužbeno se doznaje kako je riječ o policajcu pred mirovinom.

Policajac je privremeno udaljen iz službe do završetka disciplinskog postupka te je protiv njega podnesena kaznena prijava Uskoku.

6 komentara

 1. ista mjera treba I protiv ovog sto je dao mito…u cemu je ovaj casniji? ako je toliki pravednik onda se ne daje mito nego plati zasluzena kazna,ovaj sto je dao mito pa potom prijavio je cak i gori…

  Like(13)Dislike(1)
 2. A je heroj policajca s posla a šta sa onim u hrvatskoj političarima što neznaju koliko su ni dobili mita jadni ti smo do boga

  Like(0)Dislike(0)
 3. To je kod nas u hercegovini normalno,to su lešinari!

  Like(1)Dislike(0)
 4. Koji kreteni od ljudi,al nadam se da ce to odbiti od glavu.Izdaja je nesto naj gore sto postoji.

  Like(0)Dislike(0)
 5. A seronje.

  Like(0)Dislike(1)
 6. Nek dobro plate policiju ,vozaci nek smanje gas .I onda ce sve funkcionirat.

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.