Državljanin BiH u kombiju pokušao prokrijumčariti 40 janjaca!

Pripadnici Jedinice granične policije Trebinje 24. srpnja 2015. godine iza ponoći lišili su slobode Ž. Ž. (1976.) jer je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud Prijedor zbog kaznenog djela ”skidanje i povreda službenog pečata ili znaka”. Osoba je kontrolirana na ulazu u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Deleuša. Ž. Ž. je predan službenicima Sudske policije Trebinje.

Pripadnici Jedinice granične policije Zvornik su 23. srpnja 2015. godine u 5.30 sati prilikom granične kontrole teretnog motornog vozila, bh. registarskih oznaka, otkrili 40 janjaca bez potrebne dokumentacije. Vozilo je kontrolirano u graničnom pojasu Drinjača na području općine Zvornik, a istim je upravljao S. M. (1972.), državljanin Bosne i Hercegovine. O događaju je obavješten veterinarski inspektor općine Zvornik koji će nastaviti daljnji rad na predmetu.

Pripadnici Jedinice granične policije Aerodrom Sarajevo su 23. srpnja 2015. godine u 23.45 sati lišili slobode državljanina Bosne i Hercegovine, S. A. (1986.), nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Općinski sud Travnik zbog kaznenog djela ”teška tjelesna ozljeda”. Osoba je na Međunarodni aerodrom Sarajevo stiglo letom iz Istanbula. S. A. je predan službenicima Sudske policije Županije Sarajevo, stoji u priopćenju Granične policije BiH.

2 komentara

  1. PUSTITE JADNE LJUDE NEK RADE TRGUJU

    Like(0)Dislike(0)
  2. Jesu bili leso ili peceni ili pola pola

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.