Državljanin BiH u Njemačkoj pretukao staricu zbog 250 eura

U njemačkom Heidelbergu počelo je suđenje pedesetogodišnjem državljaninu BiH Nenadu C. koji je osumnjičen za pljačku i brutalno premlaćivanje starice Doris Z., prenose Nezavisne novine.

Naime, državljanin BiH je osumnjičen da je krajem listopada 2014. godine ušao u kuću 67-godišnje žene u namjeri da ukrade torbicu, a njegov opis događaja na sudu je šokirao njemačku javnost.

“Išao sam da posjetim majku, a nakon toga sam posjetio očev grob. Tada sam vidio da su vrata kuće u Lajmenu otvorena i ugledao sam torbicu na prozoru. Odlučio sam da uđem i uzmem torbicu”, navodi Bild svjedočenje Nenada.

Ipak, baš u trenutku kada je krenuo po plijen, iza njega se pojavila nesretna starica.

“Dok sam uzimao torbicu u kuhinji, iza mene se stvorila žena. Sve se dogodilo u trenu. Ona je galamila, a ja sam je udarao šakama u želji da je smirim.
Dok je ležala na zemlji, opet sam je udarao nogama. Jecala je”, navodno je Nenad ispričao na sudu.

On je ženu, pretučenu skoro nasmrt, ostavio na podu kuhinje i pobjegao s ukradenom torbicom u kojoj se nalazilo 250 eura. Osumnjičeni se na suđenju branio da nije imao namjeru da ubije Doris Z. koja je inače, nakon premlaćivanja ostala nepokretna.

3 komentara

 1. A ništa čudno,ima takvih svugdije lipo bi živio na silu i na tuđi račun

  Like(2)Dislike(0)
 2. Llllllllllpppppllll

  Like(0)Dislike(0)
 3. ” Dok sam uzimao torbicu u kuhinji, iza mene se stvorila žena. Sve se dogodilo u trenu. Ona je galamila, a ja sam je udarao šakama u želji da je smirim.
  Dok je ležala na zemlji, opet sam je udarao nogama. Jecala je”, navodno je Nenad ispričao na sudu. ”

  Pa sto je ovaj gospodin pogresno ucinio ??? I zasto ”drzavljanin BiH , kada je gospodin iz RS -a ?
  Lijepo i jasno je objasnio da ju je samo htio smiriti ! A ona glupaca za 250 EUR digla takvu dreku !? Pa nama ovdje otmu 250 EUR kada im god zafali u proracunu , pa nitko ne dreci i arlauce ! Ali jbg , to su glupe svabe ! Ne shvacaju oni RS mentalitet !

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.