Duvanjski lovci posuške prozvali da su “šaka jada, bijede i kukavelji”

Lovačka udruga “Orlov kuk” iz Tomislavgrada nakon što je zatekla dvije oštećene table svoga lovačkog društva postavljene između lovišta “Orlov kuk” i lovišta Lovačkog društva “Radovanj” iz Posušja na svojoj web stranici se obrušila na počinitelje ovoga čina.

Ništa tu ne bi bilo sporno jer čin oštećenja bilo čega, pa tako i ovih limenih tabli i jeste za svaku osudu da sebe nisu stavili i u poziciju istražitelja, te bez ikakvih dokaza optužili, kako ih “CSI Duvno” naziva “posuške lovokradice i krivolovce” za nanesenu štetu.

Da ne ostane samo na tomu duvanjski psiholozi iz LU “Orlov kuk” su zaključili kako su “posuške lovokradice i krivolovci” kako oni navode ” primjer neciviliziranog i neuljuđenog ponašanja koji graniči sa simptomima psihičkog poremećaja”.

Dalje u priopćenju poručuju posuškoj ” šaki jada, bijede i kukavelji da ne mogu uništiti tabli koliko ih oni mogu napraviti”.

Biti će zanimljivo pratiti ukoliko regularni istražni organi, koji se ipak nalaze u MUP-u a ne u Lovačkom udruženju utvrde počinitelja, te pogotovo ako počinitelj bude iz Tomislavgrada hoće li se duvanjski lovci barem ispričati posuškim.

U nastavku pročitajte priopćenje LU “Orlov kuk” uz napomenu kako ga prenosimo bez bilo kakvih korekcija, pa tako i gramatičkih.

posusje-online.com

Saga oko uništavnja tabli lovišta „Orlov kuk“ se nastavlja. Ljetos su stradale table koje su bile postavljene na Duvnjskome polju a danas smo zatekli uništene table između lovišta „Orlov kuk“ i lovišta L.d. Radovanj Posušje. Zaista, ovo je tipičan primjer neciviliziranog i neuljuđenog ponašanja koji graniči sa simptomima psihičkog poremećaja koji se manifestira pretjeranim izljevima bijesa na tuđem vlasništvu. Tko je bijesan na to što se granice lovišta obilježavaju sukladno Zakonu o lovstvu? Istinski lovci nisu, nego obična kukavelj koja je godinama naučila krivoloviti i zalaziti u tuđa lovišta bez ikakvih posljedica. Sebe su naoružali svim, samo ne onim čime treba biti naoružan dobar čovjek i istinski lovac. No, tomu polagano dolazi i doći će kraj. Za sada imamo određene indicije i par informacija koje upućuju na to da se radi o nekolicini posuških lovokradica i krivolovaca koji najvišu štetu i ugled nanose matičnom lovačkom društvu. U tijeku je prikupljanje ostalih informacija i dokaznog materijala nakon čega će biti podnesene kaznene prijave. Sve one koji imaju bilo kakve informacije  neka nam jave. Ovoj šaki jada, bijede i kukavelji poručujemo da ne mogu uništiti tabli koliko ih mi možemo napraviti.

Do tada svim istinskim lovcima DOBRA KOB!

8 komentara

 1. stoka posuška a ne šaka jada

  Like(1)Dislike(6)
 2. Nemojte vrijeđat ljude ko zna koje to napravija naj vjerovatnije mlađe generacije vraćajući se iz diska pod utjecajom alkohola nisu to lovci radili sigurno

  Like(2)Dislike(0)
 3. ma ko ima prozivat iz duvna..pokoja baba i did..sve se odselilo u njemačku zarađivat…polja in leže neobrađena a duvanjke uskomešale jer nema odavna duvnjaka iz daleka svita al sad če uskrs pa če se malo smirit hihihihhiii

  Like(3)Dislike(0)
 4. Ja Duvanjku stavi na puvaljku,duvnjanina stade puvljanina

  Like(1)Dislike(0)
 5. Bogu hvala imate oruzije,porokajte se. Sram vas bilo. I vako nas je malo.

  Like(1)Dislike(0)
 6. Duvnjacina uvik duvnjacina glup i sirov do bola!!!

  Like(2)Dislike(0)
 7. Vami u duvnu nevalja livnjak,pa ramljak ili prozoran,kako ce vam valjat posusak…jel niko nevalja nego vi u duvnu???”

  Like(2)Dislike(0)
 8. Na ceku pa kad dodju sitnom sacmom po njima haha

  Like(0)Dislike(1)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.