Dva nova razbojništva u Mostaru: Građani se pokušali obračunati s lopovima

U srijedu su se u Mostaru dogodila nova dva razbojništva. Prema informacijama iz MUP-a HNŽ koje su ustupljene za Bljesak.info prvo razbojništvo se dogodilo u 18:35 sati.

U Ulici kneza Trpimira, u mostarskom naselju Bijeli brijeg, razbojništvo se dogodilo u poslovnici trgovine ‘Namex’ kada su dvije maskirane muške osobe uz prijetnju upotrebe pištolja zatražile novac.

U trenutku razbojništva, kako neslužbeno saznajemo, u trgovini je bio jedan od kupaca koji se pokušao suprotstaviti razbojnicima.

Nakon kraćeg naguravanja i prijetnji pištoljem, kupac je posustao, a razbojnici su iz blagajne otuđili oko 1.700 KM, te su nakon toga pobjegli. Razbojništvo je prijavila radnica V.K.

Deset minuta nakon ovog, zabilježeno je drugo razbojništvo u poslovnici kladionice ‘Formula’ u Ulici kneza Višeslava.

Radnica S.B. je prijavila da su u kladionicu ušle dvije maskirane osobe koje su, kao i u ‘Namexu’, zaprijetili upotrebom pištolja tražeći novac. I ovdje je došlo do suprotstavljanja razbojnicima koji su se ovog puta udaljili u nepoznatom smjeru bez plijena.

Policijski službenici su u oba slučaja uradili očevid, te se traga za počiniteljima razbojništava, rečeno je iz MUP-a HNŽ za Bljesak.info.

 

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.