EKSKLUZIVNO: Pogledajte kako će uskoro izgledati centar Gruda (FOTO/VIDEO)

Uskoro će centar Gruda biti potpuno obnovljen, a time će slika središta, koja je desetljećima bila „ruglo“, zabljesnuti u svome novom izdanju. Nekadašnja tržnica i dva poslovna prostora, koja su bila u vlasništvu Bekije, privatizirana su i u tijeku je potpuna obnova, te će za koji dan na tom prostoru svečano biti otvoren restoran, trg, prodavaonica „dm“, i šetalište.

Kako Grude Online doznaje, otvaranje prodavaonice „dm“, koja će se nalaziti u jednoj od obnovljenih zgrada predviđeno je za 7. 4. 2016. godine, a restoran koji će se nalaziti u drugoj zgradi biti će otvoren u lipnju.

Šetalište će biti popločano potpuno novim pločnikom, zgrade su već obnovljene, pravi se novi trg, parking, nove klupe po cijelom centru, fontane…

Također, iza bivše duhanske stanice uskoro bi trebao biti završen veliki parking, čime će biti riješen problem manjka parkirnih mjesta u Grudama.

Vjerujemo kako će ova lijepa slika novog centra oduševiti sve Gruđane, kao i njihove goste.

Grude Online vam ekskluzivno predstavlja budući izgled središta Gruda:

grude_središte (1) grude_središte (2) grude_središte (3) grude_središte (4) grude_središte (5) grude_središte (6) grude_središte (7) grude_središte (8) grude_središte (9)

grude-online.info