Emir Suljagić ponovno u sedlu: Izjednačio stanovnike Posušja s rasistima iz Ku Klux Klana

Iako je prije svega nekoliko dana nepravomoćno osuđen zbog klevetanja vlasnika portala Poskok Ivana Šušnjara, velikobošnjački nacionalist i profesionalni “Srebreničanin koji je preživio genocid” Emir Suljagić ponovno je počeo s šovinističkim tiradama na društvenoj mreži Twitter u kojima Hrvate redovito naziva ustašama a stanovnike Posušja je čak izjednačio s pripadnicima rasističkog Ku Klux Klana.

Suljagić se na suđenju zbog klevetanja Šušnjara branio da on nije pisao pogrdne poruke (dakle nije stao iza vlastitih riječi), no kad je vidio da je kažnjen s “pišljivih” tri tisuće maraka, odlučio je nastaviti širiti govor mržnje prema hrvatskom narodu u BiH piše Dnevnik.ba

Inače, Suljagić je od ranije poznat kao šovinist i zlostavljač žena (zlostavljao je bio vlastitu suprugu). Srećom, njegov izborni rezultat je mizeran i vjerojatno će ostati na margini bošnjačke političke scene.

Uvredljive poruke pogledajte u nastavku


Dnevnik.ba 

6 komentara

 1. Jebli mu Posusani rod i porod
  Nek se on brine o sebi i svojima

  Like(1)Dislike(0)
 2. Bolesnika je pun svijet.
  A ovaj je odavno zreo za psihijatriju.
  Ne znam samo zašto ovom bolesnom mozgu dajete toliko medijske pažnje.
  Njegova MRŽNJA izjeda samo njega, nama, hvala Bogu ne može naškoditi.

  Like(1)Dislike(0)
 3. Poturica

  Like(0)Dislike(0)
 4. Vidite posljedice jugoslavenske čitaj velikosrpske politike koja je 50 godina ispirala mozak kroz školske knjige,medije i na svakom koraku da su hrvati jedino zlo na ovim prostorima, pa tako ovaj poturica nikako da skonta od čije ruke maj više stradavaju njegovi bošnjaci. Srbi ih kolju u svakom ratu a nedaj bože da opet zarati isto bi ponovili., ali ne hrvati su glavni krivci.

  Like(0)Dislike(0)
 5. Svaki bosnjacki politicar misli isto ovako, samo sto to ovaj javno kaze.
  “Sreca” da imamo sposobne hrvatske politicare, koji ce nam osigurati ravnopravnost sa drugim narodima u BiH.

  Like(0)Dislike(0)
 6. Posušani čistite kalašnjikove bit će sranja a mi imocani ćemo prvi za vama do Sarajeva ako triba i dalje.Ujedint se sa Srbima pa očistiti govna i podilit BiH

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.