EroGAG i LOLA.tees u suradnji s udrugom Minores pomažu studentima

0

Poznati satirični portal eroGAG i dvojac poznatog brenda Lola.tees pokrenuli su projekt u korist studenata ‘Majicom do stipendije‘.

“Kroz povijest Hercegovine imali smo ekonomska i gospodarska razdoblja koja su se činila bezizlaznim. Godinama su nas uvjeravali da je Hercegovinu spasio mukotrpan i krvav rad po poljanama i kojekakvim vrletima. Složit ćemo se, ali ni na jedan način nećemo i ne možemo ostati gluhi na činjenicu da su u svim kriznim vremenima glavnu riječ imale osobe koje su imale znanje, težile znanju i dijelile znanje s drugima.

Svjesni okruženja i sve vidljivijih (ne)uvjeta studiranja, razmišljali smo ući u jedan ozbiljan projekt u korist studenata. U suradnji s Minoresom, organizacijom za pomoć beskućnicima i društveno ugroženim osobama, te našim marljivim curama iz Lola.tees odlučili smo pomoći stipendiranje studenata preko majica s autohtonim hercegovačkim izrazima ili onima koji su se ustalili u narodu”, navode iz eroGaga.

erogag-i-lole

Cijena visokokvalitetne majice je 35 KM. Majice možete naručiti direktno preko Facebook profila LOLA.tees ili preko njihova mejla: [email protected]

“Svakom majicom punimo Minoresov fond za stipendiranje studenata na Sveučilištu u Mostaru, te studenata Univerziteta Džemal Bijedić. Stipendije ćemo dijeliti čim skupimo dovoljan iznos”, kažu iz eroGAG tima.

OVDJE možete pogledati majice.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here