Euro 2016: U Grudama fan zona na otvorenom

Fan zone na otvorenom: premijerno za Euro 2016.- jedinstven doživljaj za sve navijače Hrvatske

Udruga „Uvijek vjerni“ će premijerno u Hercegovini,. Bosni i Posavini organizirati navijanje i praćenje hrvatske reprezentacije na jednom velikom natjecanju na ovaj način. Za Svjetsko prvenstvo u Brazilu postojala je samo jedna fan zona u Čapljini, dok ovaj put organiziramo praćenje utakmica na otvorenom u Mostaru, Čapljini, Širokom Brijegu, Grudama, Ljubuškom i Orašju, a mini fan zone u kafićima organiziramo u Jajcu, Novom Travniku, Travniku, Posušju, Širokom Brijegu, Grudama, Čapljini, Međugorju i Čitluku.

U Mostaru će biti posebna fan zona, a ono što je izdvaja od ostalih jest njeno trajanje; naime radit će svih mjesec dana trajanja EURO- a. Trenutačno je u organizaciju uključeno 15- ak osoba dok će se onih dana kad igra Hrvatska organizaciji i provedbi priključiti preko 200 osoba. Planirani su, naravno, glazbeni programi i zagrijavanja pred utakmice. U fan zoni Mostar imati ćemo program tijekom cijelog trajanja EURO- a, upotpunjen nagradnim igrama, DJ programom, domaćim bandovima, te s koncertima 2 do 3 poznate hrvatske zvijezde o čemu ćemo blagovremenu izvijestiti naše navijače. Što se tiče fan zona u kojima će se pratiti utakmice hrvatske nogometne reprezentacije, te promotivnih cijena hrane i pića koja će biti služena, bit ćete obaviješteni preko medija, i naravno, naše web (uvijekvjerni.info) i facebook (facebook.com/uvijek.vjerni.herceg.bosna/) stranice.

Imamo, naravno, i pomoć od Udruge iz Hrvatske, koja već ima puno iskustva s organizacijom sličnih događanja, koja je, pak, uzajamna. Mi djelujemo kao jedna organizacija što hrvatski navijači i jesu.

Stoga, pozivamo sve naše navijače i članove da bodre hrvatsku nogometnu reprezentaciju i igrače, te dođu u Uvijek vjerni fan zone, da zajednički uživamo u pobjedama Hrvatske.

Fan zone na otvorenom: premijerno za Euro 2016.- jedinstven doživljaj za sve navijače Hrvatske

7 komentara

 1. gdje tocno u grudama?

  Like(1)Dislike(0)
 2. Gdje će to biti u Grudama?

  Like(0)Dislike(0)
 3. Trg Herceg Bosne ispred kafića VICTORIA

  Like(4)Dislike(2)
 4. Bravo, taman isprid policije da i policijski krmci i neradnici mogu popit koju

  Like(1)Dislike(3)
 5. Bit ce di vam pero kaze

  Like(0)Dislike(0)
 6. Koji pero?

  Like(0)Dislike(0)
 7. Dasis fristche dasis nor fristche pa to je friško

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.