Evo gdje Hercegovci mogu dočekati Novu godinu

Silvestrovsko ozračje se u gradu na Neretvi gotovo i ne osjeti. No, to i nije nikakva novost s obzirom na to da su Mostarci naviknuli da već godinama nemaju organizirani doček na otvorenom. Nedostatak novca, a pomalo i strah od mogućih terorističkih napada uvjetovali su otkazivanje najavljenog organiziranog dočeka uz Stavrosa i Grdovića. S obzirom na takve okolnosti, većina Mostaraca će “najluđu” noć dočekati u mostarskim restoranima, kafićima, diskotekama ili, pak, na ulicama gradova diljem regije.

Spomenut ćemo samo da u klubu Calamus tradicionalno nastupa bend 45 stepeni. Zabavno će biti i u klubu Art uz bend Selfie, dok će u klubu Drugi način goste zabavljati grupa Twist. U mostarskoj diskoteci Pink Panther nastupit će bend Sinergija. Ostali klubovi i kafići jamče dobar provod uz DJ-eve. Onima koji ne žele ovakvu vrstu provoda ne preostaje ništa drugo nego 2016. godinu dočekati s najbližima u toplim domovima. Ili možda u hotelu Mepas gdje će goste zabavljati popularni Jole.

Gradska kavana hotela Park u Širokom Brijegu za najluđu noć bit će pretvorena u noćni klub, a mnoštvo mladih zabavljat će skupina Stari zvonik (ulaz po 20 KM). U diskoteci Gaudeaumus u Posušju za glazbeni ugođaj pobrinut će se Beso de Loco i DJ Zoka (ulaz je 20 KM), dok će u posuškom Face Clubu goste u “najluđoj” noći zabavljati Zoran Begić.

U noćnom klubu Diamond u Ljubuškom u novogodišnjoj noći nastupit će Josip Ivančić (ulaz je 20 KM, VIP 50 KM). Tamburaški sastav Džentlmeni nastupit će u međugorskom Gardensu, a u čitlučkom Bumerangu glazbeni program povjeren je DJ-u.

U Hajdučkim vrletima na Blidinju na dočeku će nastupiti skupina Takt, a organizira ga i restoran Staza (Blidinje) uz nastup skupine Stare strune te DJ-a Ika. U Čapljini u Apsolut Clubu čeka vas Matrix Band.

VL

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.