EVO ZAŠTO SU SE KRILA IMENA 24h! Obavještajac, sin bivšeg ministra, krivac za “napad” u tunelu Salakovac

Nakon što je Prvi.tv  prvi objavio identitet osobe koja je sudjelovala u događaju u tunelu Salakovac, u ovome slučaju se dogodio još jedan obrat,

Naime, sin bivšeg ministra u Vladi HNŽ-a i bivšeg visokog dužnosnika AID-a Esada Hume, Zlatko Humo je policiji priznao da je bio u automobilu iz kojega je izbačen eksploziv u tunelu Salakovac i to prema automobilu u kojem se nalazio zapovjednik Glavnog stožera Oružanih snaga BiH general Ante Jeleč.

Iako je u početku govorio kako on nema veze sa bacanjem eksploziva nego je samo bio u automobilu, kako doznaje Prvi.tv, mlađi Humo je sinoć priznao kako je upravo on bacio eksploziv iz automobila. Navodno, pritisnut dokazima koji su mu iznešeni, Zlatko Humo je odlučio priznati istinu.

Mladići koji su sudjelovali u ovome do gađaju biti će optuženi za ometanje prometa i izazivanje opće opasnosti. U optužnici ovo djelo nije karakterizirano kao terorizam iz razloga jer je Humo rekao kako nije znao da je u tom autu general Jeleč nakon sto je išao u ludo pretjecanje u tunelu ispred zavoja gdje se ne vidi ništa!

S druge strane, još uvijek se postavlja pitanje zašto su se 24 sata skrivala imena osoba koje su sudjelovale u ovome događaju.

– Mnogo toga je još uvijek čudno u ovome događaju. Od skrivanja imena počinitelja ovoga djela do karaktera samog događaj. Napad na vojnika Oružanih snaga BiH je napad na državu BiH , a napad na general iste te vojske je prekršaj za ometanje prometa. Ima li tu logike? – pitaju naši sugovornici iz MUP-a HNŽ-a.

Inače, Zlatko Humo je djelatnik Obavještajno – sigurnosne agencije BiH (OSA) i još uvijek nije poznato hoće li na radnom mjestu imati posljedica zbog ovoga događaja.

3 komentara

  1. Da bi nešto bilo vijest treba sadržavati odgovore na ova pitanja; Tko? Što? Gdje? Kada? Kako? Zašto?

    Like(0)Dislike(1)
  2. da je hrvat bacio prskalicu na vozilo poručnika muslimana sve institucije i bošnjački tisak razapeli bi ga kao isusa. to bi se klasificiralo kao veći terorističkiu čin od pariza.

    Like(4)Dislike(2)
  3. mujezine se digle po cijeloj Evropi.

    Like(2)Dislike(2)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.