FIlmska pljačka u Mostaru: Djelatnici kladionice koja je prevozila novac oteli desetinu tisuća maraka

Jučer je djelatnica kladionice BetLive prijavila pljačku MUP-u HNŽ-a, u kojoj stoji da su je kod zgrade Mostarka u središtu Mostara, dvije nepoznate osobe na motoru presrele dok je bila u automobilu na semaofu prevozeći novac u banku.

– Prema prijavi, u vozilu se nalazila djelatnica kladionice koja je prevozila novac do banke. Dok je automobil stajao na crvenom, nepoznata osoba je ušla i uz prijetnju pištoljem, uzela torbu s novcem i s drugom osobom na motoru se udaljila s mjesta zločina. Istraga je u tijeku – kazali su za Pogled.ba sugovornici iz MUP-a HNŽ-a.

S obzirom na to da se pljačka dogodila u jednoj od najprometnijih ulica u Mostaru policija se susreće s problemom pronalaska svjedoka. Naime, svi koje je policija do sada ispitala nisu vidjeli ništa neobičmno.  

Iako nije službeno priopćeno koliko su novca lopovi odnijeli, špekulira se kako je u pitanju nekoliko desetaka tisuća maraka.

– Još uvijek čekamo da nam iz kladionice dojave koliko je točno novca žena nosila u banku. Uskoro bi trebali imati više informacija oko ovoga slučaja – navode su iz MUP-a HNŽ-a.

3 komentara

 1. Žena nosi tolike novce bez pratnje. To ima sami u ovoj ludoj BiH.
  Nekad ste to mogli, ali otkad dođe demokracija to je vrlo rizično.

  Like(2)Dislike(0)
 2. To je sve smisljeno

  Like(1)Dislike(0)
 3. Mora da si ti smislila.

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.