Filmske scene u Mostaru: Opasna gomila upala u Policijsku postaju na Buni da izvuče prijatelje iz zatvora

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije u srijedu su bili na nogama nakon što su im njihove kolege iz postaje Jug u prigradskom naselju Buna u 21.30 sati uputile poziv za pomoć, jer je situacija nakon incidenta u kafiću “Ćuprija” izmakla kontroli, piše Dnevni avaz.

Izvukao pištolj

Najprije je Policijskoj postaji Buna nepoznata osoba prijavila da je skupina muškaraca koji su sjedili u restoranu, nakon vrijeđanja gostiju, počela razbijati namještaj te je na mjesto događaja odmah upućena policijska patrola.

No, dolaskom policije, nastala je opća gužva, a incident se povećap kada je jedan od trojice najglasnijih gostiju, koje su pripadnici PP Buna htjeli privesti, izvukao oružje i zaprijetio policajcu.

Pokušali pobjeći

U međuvremenu su alarmirani pripadnici Interventne policije iz postaje Centar, koji su prepriječili put razjarenoj trojki koja je pokušala pobjeći neregistriranim automobilom.

Nakon što su privedeni u policiju na Buni, ostatak njihovog društva zaputio se prema postaji, uslijed čega je zatražen angažman Specijalne policije HNŽ. Ipak, do njihove intervencije nije došlo, jer su policajci koji su bili na terenu, uspjeli situaciju staviti pod kontrolu. Neslužbeno, i u PP Buna je razbijeno jedno staklo.

Bez službenih podataka

Službenih informacija o događaju jučer nije bilo, a zanimljivo je da, u odnosu na prethodne dane, nije bilo ni policijskog biltena, dok je glasnogovornik MUP-a HNŽ na odmoru.

Štoviše, dežurni tužitelj Spomenko Jukić, koji je potvrdio da su nakon ovog događaja tri osobe sa područja Čitluka uhićene, kazao nam je da je službeno to da je o incidentu obaviješten iz PP Buna, umjesto da mu informaciju da dežurni u OKP PU Mostar.

6 komentara

 1. Sad bi policija trebala dat primjer ostalima preko ove trojice da se takve stvari ne smiju raditi. Znači trebali bi setati behar gradom Mostarom svi u modricama na vidnim mjestima tako da svi vide

  Like(0)Dislike(0)
 2. VJEROJATNO LOKALNI RVI I LAZNI RVI S VISOKIM MIROVINAMA NE ZNAJU STA CE OD SEBE PA TRPAJU MALOLJETNICE I RADE NERED

  Like(1)Dislike(0)
 3. Ratnik veliki bio al malo je maka

  Like(0)Dislike(0)
 4. A nema reda u nesredjenoj drzavi. Ovo je jos idealna sloboda zivljenja,divota. Sacekajte malo,pa ljudi iz policije ce sa strahom i punim gacama ici i vracati se sa posla. Cuj red u nesredjenoj drzavi,nema to…

  Like(0)Dislike(0)
 5. Pa nasa policija i ne stiti gradjane. Da ih stiti,nebi poslovali sa kriminalcima na malo vecem glasu,i kad te zaustavi javno trazila 20 maraka. A obit ce im se i to o glavu,samo da mi zatrazi,snimak i u mup ne zupanijski nego drzavni,evo sta vam smradovi rade po cesti.

  Like(1)Dislike(0)
 6. Ma dobro su prosli ,dobro su prosli

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.