Filmski dan u Grudama na sv. Nikolu, 6. prosinca

U nedjelju, 6. prosinca na blagdan svetog Nikole u kino dvorani Grude će prvi put igrati filmovi u 3D tehnologiji, i to za dva animirana spektakla, a za kraj dana stariji će moći uživati u hollywoodskom blockbusteru James Bond pod nazivom “Spectre”.

14.00 sati: “Ups, Noa je otišao” (3D)
16.00 sati: “Ups, Noa je otišao” (3D)
18.00 sati: “Hotel Transilvanija 2” (3D)
20.00 sati: “James Bond: Spectre”

 

FILM: Ups, Noa je otišao
ŽANR: Animirani
RADNJA FILM:
Svi znamo da je Noina arka bezvremenska, jedna od najljepših biblijskih priča. Ali, neki su se potrudili da doznamo što se dogodilo sa životinjama koje se nisu uspjele ukrcati na Noinu arku. Naime, bližio se kraj svijeta i postojala je opasnost da poplave unište sva bića na planeti. U Noinu arku redom su se ukrcale sve vrste životinja, od najveće do najmanje. Nespretni svitodomac Dado i njegov sin Fric ušli su u arku uz pomoć grifonki Vande i njezine kćeri Lole. I tada nastaju problemi jer su se nesretnim slučajem, Lola i Fric našli izvan arke. Za te dvije životinjice to je bio početak avanture u kojoj su stekli nove prijatelje, upadali u nevolje i susretali razne neobične životinje dok su se pokušavali spasiti. Na samom kraju otkrili su da je ponekad potrebno suočiti se s krajem svijeta kako bi se pronašlo mjesto u njemu!

 

FILM: Hotel Transilvanija 2
ŽANR: Animirani
RADNJA FILM:
Znate da nakon kiše dolazi sunce, pa je svanulo napokon i u hotelu Transilvanija. Dobri stari Drakula otvorio je hotel i za ljude, ali omiljenom tipu događaju se novi problemi. Po njegovu žalost njegov preslatki unuk je pola vampir pola čovjek, i ne pokazuje znakove pravog vampira. Unuk Denis i djed Drakula krenuti će kroz “vampirski trening”, ali problemi nastaju kada se Drakulin otac Vlad najavi za dolazak i posjet hotelu. Kad Vlad dozna da u hotel sada mogu i ljudi stvari će postati šišmikolike, i to jako.

 

FILM: James Bond: Spectre
ŽANR: Akcija
RADNJA FILMA:
Tajanstvena poruka iz prošlosti poslati će agenta 007 Jamesa Bonda u avanturu života, a na putu mu stoji zločinačka organizacija. M se bori s politikom kako bi tajna služba ostala na životu, a Bond se probija kroz različite barikade i slojeve obmane kako bi otkrio što se tako strašno nalazi iza imena “Spectre”…

 

Ulaz za sve filmove je 5 maraka.

 

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.