Filozofski fakultet: Svečano promovirano 219 diplomanata (FOTO)

U Hrvatskom domu Hercega Stjepana Kosače u četvrtak je promovirano 219 diplomanata Filozofskog fakulteta sveučilišta u Mostaru.

Radi se o 89 prvostupnika, 68 magistara struke i 62 diplomanta koji su stekli diplome po starom planu i programu.

Rektorica Sveučilišta u Mostaru Ljerka Ostojić istaknula je kako je posebno ponosna na Filozofski fakultet Sveučilišta u Mostaru.

”Otvaraju se studiji koji su potrebni tržištu rada, razvijaju se i oni koji ne donose profit, ali su potrebni društvu koje teži europskim vrijednostima. Osnivaju se brojne studentske udruge koje će doprinijeti daljnoj izvrsnost fakulteta, održavaju znanstvene konferencije, ulaže se u praktični dio nastave, otvara se medijski centar”, istaknula je rektorica Sveučilišta u Mostaru Ljerka Ostojić.

Dekan Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru Zoran Tomić diplomantima je poručio kako je za životni uspjeh važno uvijek imati pozitivan stav.

”Vjerujete li da nešto možete učiniti, zaista to i možete. Najvažniji dan u našem životu jeste onaj kada odlučimo preuzeti potpunu odgovornost za sebe. Gotovo svi uspješni ljudi, bez obzira čime se bave, imaju pozitivne poglede na život. Želite li biti najbolji student nužan je pozitivan stav”, istaknuo je Tomić.

filozofski-diplomanti1 filozofski-diplomanti4 filozofski-diplomanti5 filozofski-diplomanti7 filozofski-diplomanti8 filozofski-diplomanti9 filozofski-diplomanti10 filozofski-diplomanti11 filozofski-diplomanti12 filozofski-diplomanti13

bljesak.info

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.