Fotka apartmana nakon iznajmljivanja gostima iz BiH mnoge je naljutila

Na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca osvanula je fotka uz natpis “kad iznajmiš apartman gostima ih BiH” te pokrenula žustru raspravu, prenosi Index.hr.

Naravno, neki su se odmah osjetili prozvanima. “Sreća vam je pa imate dovoljno glupe Bosance na kojima uzimate pare u takvim odronima od apartmana. Drugačije ne bi vjerojatno mogli platiti ni internet priključak iz te vukojebine preko kojeg bi sada srali po Bosancima. Nabije Vas Bosanka!”, komentar je koji je izazvao najviše reakcija.

Osim toga, pokrenula se rasprava i koja se životinja ‘okreće’. Dok su jedni uvjereni da je riječ o odojku, neki misle da je u pitanju janjac. Drugi pak zbijaju šale. “Zec”, “Ovo sliči na mačku”, “najviše mi sliči na labradora”, samo su neki od pokušaja humora.

27 komentara

 1. Jednom riječi ercegovci (namjerno malim slovom)

  Like(0)Dislike(24)
 2. Svi HERCEGOVCI na moru imaju stan ili kuću,pa nemaju potrebe za iznajmljivanjem njihovih kuća iz kojih oni ljeti izidju i spavaju kao beskućnici .

  Like(32)Dislike(3)
 3. ERCEGOVCI SU ZA TEBE MOZGOVI

  Like(15)Dislike(0)
 4. A gdje je to bilo?

  Like(0)Dislike(0)
 5. Tu pricu o bogatim ercegovcima prodajite nekom drugom.ima ratnih profitera ali 99% vas ide na jedan dan jer nemate para za prespavati i nosite one frizdere sa pastetom. Jad i bijeda

  Like(3)Dislike(26)
 6. Hercegovac u Dalmaciji

  Dalmatinko iz kojeg si sela u dalmaciji da ti kazem ja par rici???

  Like(11)Dislike(0)
 7. Hercegovac u Dalmaciji

  Dalmatinko iz kojeg si sela u dalmaciji da ti kazem ja par rici o vama???

  Like(4)Dislike(0)
 8. A vi dalmatinci ko posteni sta li naplacujete sve zivo parking wc a ne izdajete racune i jos kupite plasticne boce po kantama od smeca i nas nazivate jadnicima no coment

  Like(16)Dislike(1)
 9. Hercegovina u ❤️

  Ne dirajte vi u nas Hercegovce, mi se za razliku od vas prehranjujemo svojim radom i znojem.. A vi uzimate paru od nas kada dođemo na odmor, ljenčarite još ‘lajete’ otkud vam obraza.. Hvala lijepo za komplimente, niste trebali ??

  Like(17)Dislike(0)
 10. Ma ovo je u Tribistovu bilo hahaha,kad je se “PUŠE” ugljenisalo hahahaha postoji i legendarni snimak imao sam ga priliku pogledati.

  Like(6)Dislike(2)
 11. Ovo je tribistovo . ovo mora nije vidilo sta vam je.

  Like(2)Dislike(0)
 12. Volim se malo našaliti na račun hercegovaca a i moja baka je iz Hercegovine.

  Like(0)Dislike(12)
 13. Nema tko brale bit,nego Drinovcani,vidis da je okrugli stol i 3 stolice.

  Like(0)Dislike(5)
 14. Ma nisi ti ni D od Dalmatinke , nego obicna FLUNDRA…

  Like(5)Dislike(0)
 15. Na ražnju zamajac od Bmw 325,da nije iz Klobuka ekipa bila,ali pekli bi oni i krumpire.

  Like(2)Dislike(0)
 16. Pozdrav od lucica.

  Like(1)Dislike(0)
 17. Uh Lučić je bio dobar!

  Like(1)Dislike(1)
 18. Ne potpisujte se u moje ime, niste uopce zanimljivi nego ispadate jos vece seljacine nego sto ercegovci jesu inace a to je stvarno tesko!!

  Like(0)Dislike(0)
 19. Uh kad se samo sjetim Lučića,uh!

  Like(0)Dislike(0)
 20. Autor izmislio tekst sliku naša na internetu
  izmišlja

  Like(0)Dislike(0)
 21. dalmatinka
  Ti si samo jedno jadno, malo stvorenje…
  a sad malo o tim podjelama. Nismo mi ni Dalmatinci, ni Hercegovci, ni Licani….samo smo obicni Hrvati, naseljeni u ilirsku pokrajinu Dalmaciju, ni ime se nismo udostojili minjat, onda u Hercegovini vladao Stjepan titulom Herceg, pa onda naselili Hrvati Bosnu kao geografski pojam, pa ih Turci islamizirali, pa su oni Bosnjaci kao.. I sad si ti kao nesto ma da… ha. Istices da dolazimo jedan dan na more, pa naravno, zasto ne? Pola sata nam do mora, ne trosimo na nista , namjerno necu jer nabijete cijena za nista. U takozvanim apartmanima mozes jedino na zohara naletit. Idem na bogomdano more pijem i jedem svoju hranu, ne pastetu i uzivam. Ne dam ni kunu tim lopovimna.

  Like(6)Dislike(0)
 22. a je im apartman hahha neka jazbina.

  Like(3)Dislike(0)
 23. E moja sperka hercegovaca ima svakavih al vi tamo ste posebna prica.radili bi dva miseca u godini i ostatak uzivali.nego lako je za nase frizidere i pastete pazi ti da ti to malo blitve ne zagori.pozdrav svim blitvarima ma kakvi jadni bili.

  Like(2)Dislike(0)
 24. Moja kono esto bi ti reka.ja bi tebi medju noge klela

  Like(0)Dislike(0)
 25. Dalmatinko nakloni se kad spomenes hercegovce a i lakše ti ga je p…..i

  Like(1)Dislike(0)
 26. Hercegovina u ❤️

  Hercegovina raj na zemlji Pozdrav iz mog rodnog grada Ljubuškog mog lipog Mostara jos lipšeg Širokog Briga plodne zemlje koju nazvaše Grude pa sve do Posušja iz sunčane Čapljine pa do Čitluka našeg svetog Međugorja i Stoca ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Like(4)Dislike(0)
 27. sveta zemlja hercegova koja brani hrvatsku vijekovima i u domovinskom ratu iznili rat hercegovci sa prvi digli kadaje zagustilo niste govorili da vas ostave na miru ististe ko i muslimani kadje tribalo branit i hranit ondaste plakali nabijem vas sve koji ste protiv hercegovaca na garan ercegovačkog

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.