FOTO/VIDEO Emotivni doček za Karačića kojeg će Mostar još dugo pamtiti

Oko 6 tisuća Mostaraca okupilo se ispred Hrvatskog doma Herceg Stjepana Kosače kako bi dočekali Igora Karačića, hrvatskog brončanog rukometaša. Nažalost, zbog obveza u klubu, Marino Marić morao je odgoditi posjetu svom gradu.

Svi oni koji su sinoć bili u Mostaru ispred Hrvatskog doma Herceg Stjepana Kosače svjedočili su uistinu jedinstvenom i emotivnom dočeku našeg brončanog rukometaša Igora Karačića. Svjedočili su događaju koji će se još dugo prepričavati.

Teško je riječima opisati sreću na licu Karačića kojega je u njegovom gradu dočekalo čak šest tisuća sugrađana i prijatelja kako bi mu čestitalo na njegovom velikom uspjehu.

Odmah pri dolasku našeg brončanog, potekla je pjesma, a osmijesi nisu silazili s lica svih prisutnih, kao i onih koji su ovaj veliki događaj pratili putem portala.

Zaista, Mostar je sinoć pokazao koliko za taj grad znači Igorov i Marinov uspjeh.

A pripreme za doček krenule su još onog trenutka kada je osvojena brončana medalja. Dogovarala se lokacija za doček, pjevači, mažoretkinje, pravili se transparenti, organizirao se after party u Golden pubu…

Kako je to izgledalo jučer i sinoć pogledajte u našoj fotogaleriji i videoprilogu:

karacic-u-mostaru_resize karacic-u-mostaru1_resize karacic-u-mostaru2_resize karacic-u-mostaru-kosaca_resize karacic-u-mostaru-kosaca3_resize karacic-u-mostaru-kosaca4_resize karacic-u-mostaru-kosaca5_resize karacic-u-mostaru-kosaca6_resize karacic-u-mostaru-kosaca7_resize

Prvi.tv

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.