FOTO: Bolji uvjeti za posuške srednjoškolce

Ove školske godine vanjski izgled zgrade naših srednjih škola dobio je potpuno novi izgled. Naime, na samom početku školske godine na školsku zgradu je stavljena termofasada te su promijenjeni otvori s ciljem energetske učinkovitosti i uštede. Projekt je ostvaren suradnjom Općine Posušje, Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša ŽZH te UNDP-a.

Tijekom školske godine, pored obnavljanja podova u nekoliko učionica, izmjene vrata u muškom wc-u i derutnog namještaja u uredskim prostorijama, odradili su se i neki značajniji pothvati kao što je postavljanje zavjesa u sve učionice i uredske prostorije. Ovaj projekt će uvelike olakšati odvijanje nastave, poglavito za toplih dana kada zbog vrućina trpe učenici i njihovi profesori.

Ovih dana dodatno je uređeno okoliš naših srednjih škola. Na neasfaltirani dio ispred samog ulaza u školu, s desne strane, postavljen je flaster što je riješilo problem prilaza školi.

Nositelj oba projekta, postavljanja zavjesa i flastera je Općina Posušje. Posebnu zahvala upućena je gospodinu Petru Lončaru iz tvrtke Lončarplast, koji je sufinancirao projekt postavljanja zavjesa.

U budućnosti se nadamo novim projektima s obzirom da je potrebno još podosta konstruktivnih pothvata kako bi školsku zgradu približili suvremenom i ugodnom razredno-nastavnom ozračju.

“Ove školske godine se izgled naše škole u određenoj mjeri promijenio u pozitivnom smislu, zahvaljujući ažurnosti i poduzetničkom duhu v.d ravantelja Gimnazije profesora Ante Jukića i ravnatelja Srednje strukovne škole profesora Marija Knezovića.”, stoji na stranicama portala gfgm-posusje.com.

 

3 komentara

  1. A sta ste radili od oni para

    Like(0)Dislike(0)
  2. Da bolji uvjeti za one koji su stalno u radnom odnosu

    Like(0)Dislike(1)
  3. Sminkanje mrtvaca i podizanje spomenika i polaganje vijenaca je jedini posa HDZ.a BiH

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.