FOTO: Čarolija Adventa u Mostaru je počela

Presijecanjem vrpce vrata Adventa su otvorena za sve građane Mostara. Vrpcu je presjekao mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić.

Prije samog presijecanja vrpce uz pjesmu i ples gradom su prošetale Mostarske Mažoretkinje uz pratnju Puhačkog orkestra.

Prvu večer, prvog Adventa u Mostaru, prisutne zabavljaju dobro poznati glasovi iz Mostara Mostarske kiše, Karlo Miličević i Ivo Jurić, te grupa 45°.

U 42 dana trajanja Adventa, predstavit će se 60 izlagača, a na dvije bine organizirat će se bogat kulturno zabavni sadržaj.

Najmlađi posjetitelji kako se najavljuje svaki dan će imati priliku uživati i sudjelovati u predstavama za djecu i s djecom, nastupima mažoretkinja, dječjih bendova i plesnih skupina, a mađioničari klaunovi i animatori će zasigurno izmamiti osmijehe na licu svakog mališana.

Djed Božićnjak će na saonicama zajedno sa svojim vilenjacima svakodnevno posjećivati Advent u Mostaru te će uz vesele pjesmice i darove obradovati sve posjetitelje.

”Naš program nije zaboravio ni djecu s posebnim potrebama, koja će aktivno sudjelovati u programu, ali se i razveseliti i zabaviti uz program koji smo im priredili. Svi zajedno će se moći provozati na vlakiću, uživati u radionicama robotike, glazbenim radionicama, zaplesati u mini disku i provozati se na kočijama.

U našem malom zološkom vrtu svi će se moći pozdraviti i upoznati s domaćim životinjama, gdje će se nalaziti i poni, kojeg će naši posjetitelji moći i jahati”, poručuju organizatori.

adventbljesak adventbljesak1 adventbljesak2 adventbljesak3

bljesak.info

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.