FOTO: Dodijeljeno 270 diploma Fakulteta zdravstvenih studija u Mostaru

Svečana promocija studenata, koji su završili studij na Fakultetu zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru, održana je u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače.

U ime rektorice Ostojić svima nazočnima obratila se prorektorica prof. dr. Izabela Dankić te kazala diplomantima da svoje znanje od sada koriste na doborobit cijeloga društva te krenu putem svojih kolega, danas uspješnih zdravstvenih stručnjaka.

Osobito snažnim aplauzom studenti su pozdravili svoga dekana prof. dr. Ivana Vasilja koji je kazao kako danas Fakultet zdravstvenih studija promovira 90 diplomanata sestrinstva, 90 diplomanata radiološke tehnologije, 58 diplomanata fizioterapije, 27 sanitarnog inženjerstva, kao i 46 magistranata, od kojih je 8 iz kliničke zdravstvene njege, 15 iz kliničke fizioterapije, 14 magistara radiološke tehnologije i 9 magistara sanitarnog inženjerstva. Dekan Vasilj je naglasio da je Fakultet zdravstvenih studija veliki fakultet, možda ne po broju studenata koliko po stručnom akademskom i pedagoškom kadru.

Dekan Vasilj se obratio diplamantima riječima: ”Vaša struka je jedna od najhumanijih struka, jer u svome radu dajte dio sebe pomažući ljudima kojima je pomoć potrebna, ne postoji veće bogastvo čovjeku od njegova zdrvalja, a vi u pravo u tome pomažete”, naglasio je Vasilj.

U sklopu Fakultet zdravstvenih studija u tijeku je i doktorski studij te također u skolopu spomenutoga Fakulteta izlazi časopis Zdravstveni glasnik, čime se osobito ponose svi djelatnici Fakulteta. 

Pogled.ba 

3 komentara

  1. Čestitke svima i sretno……

    Like(0)Dislike(0)
  2. Sad put za njemacku

    Like(0)Dislike(3)
  3. Dragane unaprijed hvala

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.