FOTO: Duhovna obnova Frame Drinovci u Međugorju

Proteklog vikenda u Međugorju je, u dvorcu kod Nancy i Patricka, održana duhovna obnova Frame Drinovci, koju je vodio fra Josip Mioč, duhovni asistent Frame.

Program je trajao od petka do nedjelja, a sudjelovalo je 50-ak drinovačkih framaša.

– Tijekom tih dana imali smo poučna predavanja i razna svjedočanstva. Uz slobodno vrijeme za molitvu i druženje uz osmijeh i suze radosnice, sudjelovali smo i na misama u župnoj crkvi u Međugorju. Odlazak na Podbrdo i Križevac bio je dio programa naše duhovne obnove, kao i Klanjanje u župnoj crkvi. Hvala našem duhovnom fra Josipu na svemu, a pogotovo što nam je uzeo mobitele na dva dana jer bez mobitela, interneta i TV-a framaši su se više zbližili i više razmišljali o svome ponašanju i djelovanju u obitelji, društvu, crkvi, školi i svom životnom putu. Zahvaljujemo i našim domaćinima jer su uistinu bili divni prema nama u ova tri dana, poručili su iz Frame Drinovci.

Puni duha zajedništva i franjevaštva s prvog seminara, ujedno i duhovne obnove, svojim domovima vratili su se u nedjelju u kasnim poslijepodnevnim satima.

 

5 komentara

 1. Nista odsad idemo svi u framu.Nazalost ni frama nije kao prije kad vidimtko je sve u ovim famama pa objesiobih se svi samo cekaju tko ce pasti da se smeju i rugaju.FUJJ

  Like(3)Dislike(10)
 2. Prijatelju nije to bas tako,normalno da ima iznimki ali svi svima pomažemo ,tj bar se trudimo.Dodji i vidi.

  Like(9)Dislike(1)
 3. Kako se Drinovcani snalaze u Dvorcu!?

  Like(3)Dislike(3)
 4. Okle si? ako je Boljava rodila: Iz Drinovaca!
  A ako nije rodila: Iz vražje matere okle ću bit.

  Like(0)Dislike(6)
 5. Hvala Bogu što nam je podario ovakog svećenika koji se požrtvovno daje za dobro naše djece. Samo naprije bez posustajanja, plodovi dolaze na kraju.

  Like(6)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.