FOTO: Ekskurzija učenika Srednje škole A. B. Šimića Grude

Učenici trećeg razreda Srednje škole A. B. Šimića iz Gruda, njih 77, vratilo se sa svog „putovanja života“, tradicionalne ekskurzije.

Ravnatelj i prof. Mladen Leko, profesori Zdravka Biško, Ana Mikulić, Blaženka Bakula i Vedran Vlašić bili su voditelji puta koje je proteklo bez ikakvih poteškoća te prema predviđenom planu.

Budimpešta, Prag, Beč i Čakovec tradicionalne su destinacije učenika Srednje škole iz Gruda. Uživali su u bogatim znamenitostima ovih europskih gradova koji će im zasigurno ostati kao jedno od ljepših životnih iskustava.  Ovo putovanje bilo je i prvo veliko putovanje na koje djeca odlaze sami, iz tople sigurnosti roditeljskog doma.

U svakom gradu, u svakom mjestu mogli su uistinu vidjeti i doživjeti lijepe stvari, kulturno se obogatiti, fotoaparatima ovjekovječiti, a u odličnom društvu se zabaviti.

Nakon ovog predivnog putovanja jedino im preostaje dobro se odmoriti i preko suvenira i fotografija koje su donijeli kućama podsjetiti se na svoje „putovanje života“

Kako bi vidjeli djelić atmosfere s ekskurzije učenici su za portal Grude Online ustupili svoje fotografije koje možete vidjeti u GALERIJI FOTOGRAFIJA, a ovom prilikom svima onima koji su ustupili fotografije veliko hvala…

GALERIJA FOTOGRAFIJA

grude-online.info

3 komentara

  1. Svaka čast Bogu hvala nek su se svi vratili živi i zdravi.!!¡!!!!.

    Like(5)Dislike(0)
  2. Vlasicu,samo d.

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.