FOTO: Frama Posušje pobjednik Olimpijade znanja

U ponedjeljak, 27. veljače, održan je kviz, tzv. Framaška Olimpijada znanja u Mostaru. Nedavno je ovaj kviz održan u svakom bratstvu, pa su oni najbolji odmjerili snage na područnoj razini. Sudjelovalo je 50-ak framaša iz cijele Hercegovine. Materijal iz kojega su učili ostao je isti: Kratka povijest hercegovačkih franjevaca od početka do 1945. Skripta je pripravljena prema djelu Bazilija S. Pandžića HERCEGOVAČKI FRANJEVCI – sedam stoljeća s narodom.

Drugi put od kada se ovaj kviz održava, pobjednik je Frama Posušje, a predstavljali su nas Domagoj Galić, Ante Penava i Katarina Landeka, a iza sebe su ostavili Framu Čerin i Framu Drinovce. Na ponos su našoj Frami i mjestu! Nagrada je vrijedna, putovanje u Taizé (Francuska), na koje idu početkom srpnja.

Njih troje su se marljivo pripremali za ovaj kviz te mogu biti primjer predanog rada i marljivog učenja. Neka ih prati Božji blagoslov i u daljnjem radu,piše frama-posusje.com

 

2 komentara

  1. Čestitke svima a posebno frami Drinovci koja je dosljedno prestavila svoje selo i općinu a osvojili su i putovanje u Asis u Italiji.

    Like(1)Dislike(0)
  2. Svaka čast svim sudionicima i organizatorima

    Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.