FOTO: Gruđanima predstavljen Spark 

SPARK Mostar kao jednu od ideja ističe Startup program u kojem kazuju kako nije presudno vrijeme i mjesto, bitni su ljudi i njihove ideje koje treba pokušati realizirati.

Svojom zanimljivom pričom predstavili su se i u Grudama u Domu kulture Antun Branko Šimić.

Postoji bezbroj razloga i potreba komuniciranja i boljeg upoznavanja i predstavljanja zajednički je zaključak i gostiju iz SPARK Mostar koji su imali zanimljive prezentacije. Svi su te večeri govorili prepoznatljivim jezikom novih komunikacijskih tehnologija. Zanimljivo je bilo vidjeti mlade ljude koji razmjenjuju iskustva i koji su već sudjelovali u dosta projekata ne čekajući da im to netko osigura nego su to sami realizirali.

Gosti iz Mostara pozvali su sve koji to žele neka koriste njihove programe koji oni vrijedno pripremaju u svom bussines parku u Mostaru. Neka ovaj zanimljiv susret bude početak jedne lijepe poslovne priče na koncu su poručili gosti iz SPARK Mostar.

 

grude-predstavljanje-spark-1 grude-predstavljanje-spark-2 grude-predstavljanje-spark-3 grude-predstavljanje-spark-4 grude-predstavljanje-spark-5 grude-predstavljanje-spark-6

grude-online.info

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.