FOTO: Gruđanke demolirale Neretvu iz Jablanice

U vrlo kvalitetnoj i borbenoj utakmici u sportskoj dvorani Bili Brig u Grudama, ekipa ŽRK Grude svladala je ekipu ŽRK Neretva iz Jablanice rezultatom 28:22.

Gošće iz Jablanice predstavile su se u jako dobrom izdanju, i usprkos stalnoj prednosti domaće ekipu nisu se predavale do samog kraja utakmice.

Utakmice su bolje otvorile domaće rukometašice, koje su imale u prvih 15-ak minuta prednost od dva pogotka. Nakon toga dolazi do izjednačenja na 5:5, i u sljedećih nekoliko minuta igrao se pogodak za pogotkom. Od 18. do 28.minute ekipa Gruda napravila je seriju od 4:0 te su do kraja poluvremena zadržale četiri pogotka prednosti. Drugo poluvrijeme s dva uzastopna pogotka otvorila je ekipa iz Jablanice, a nakon toga Gruđanke su napravile seriju od 6:1 i odlaze na +7. Ostatak utakmice odigrale su rutinski i stigli do još jedne sigurne pobjede.

Utakmica je obilovala lijepim akcijama, odličnim vratarskim obranama i velikom borbenošću obje ekipe.

Ekipa Neretve će sigurno biti nezgodan protivnik za većinu ekipa i sigurno će u svojoj prvoj premijerligaškoj sezoni ostvariti odličan plasman.

Curama i trenerici prvakinja BiH velike  čestitke za današnju važnu pobjedu i puno sreće već sljedeći vikend kada u Grudama gostuje ekipa Jedinstva iz Tuzle.

HŽRK „Grude“ Grude
Ana Križanac, Anđela Milas, Amanda Marić 5, Nikolina Čutura 9(2), Ana Nikić, Ana Vrančić 7, Gabriela Gudelj 4, Matea Bandić, Andrea Prusina 1, Martina Kraljević, Klara Mikulić 2, Anđela Boras, Ana Kondža
Trener: Zlata Zubac
Sedmerci:3(2)
Isključenja: 6 min 

ŽRK Neretva Jablanica
Blaženka Pandža,Medina Klepo,Katarina Žulj,Belma Širić,Lejla Kasumčić 3,Adna Halebić 4,Dora Vrdoljak 5,Armina Isić 8, Amina Čolić,Zana Falan,Lejla Ristić 2, Nejla Klepo,Jasmina Besić,Spomenka Manigoda,Martina Pandža
Trener: Sabina Pehić
Sedmerci:2(2)
Isključenja:8 min

hzrk-grude-zrk-neretva-1 hzrk-grude-zrk-neretva-2 hzrk-grude-zrk-neretva-3 hzrk-grude-zrk-neretva-4 hzrk-grude-zrk-neretva-5 hzrk-grude-zrk-neretva-6 hzrk-grude-zrk-neretva-7 hzrk-grude-zrk-neretva-8 hzrk-grude-zrk-neretva-9 hzrk-grude-zrk-neretva-10 hzrk-grude-zrk-neretva-11 hzrk-grude-zrk-neretva-12 hzrk-grude-zrk-neretva-13 hzrk-grude-zrk-neretva-14 hzrk-grude-zrk-neretva-15 hzrk-grude-zrk-neretva-16 hzrk-grude-zrk-neretva-17 hzrk-grude-zrk-neretva-18 hzrk-grude-zrk-neretva-19

1 komentar

  1. Koliko Gruđanki toliko i publike.

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.