FOTO: Grude i Troglav podijelili bodove, Gruđani polusezonu završili na 11. mjestu

Proteklog vikenda odigrane su posljednje utakmice jesenjeg dijela nogometne sezone Druge lig Jug.

Nogometaši HNK Grude i NK Troglav 1918 iz Livna odigrali su čvrstu utakmicu u kojoj su na kraju podijelili bodove (1:1). Na početku utakmice bolje su se snašli Gruđani, a u 26. minuti postignut je prvi pogodak. Odličan pogodak pod prečku vratara iz Troglava postigao je kapetan HNK Grude Mario Mikulić – Pavo. S minimalnom prednošću Gruda od 1:0 otišlo se na poluvrijeme utakmice. U drugom dijelu utakmice, na asistenciju Filipa Čačije pogodak za 1:1 postigao je Pere Čolak u 51. minuti.

Do kraja utakmice nije bilo puno šansi, a igrači Troglava od 73. minute igrali su s igračem manje, nakon što je Marin Krišto dobio direktan crveni karton zbog namjernog udaranja laktom. Iako je utakmice bila čvrsta, međutim loš i blatnjav teren u Grudama nije dozvoljavao pretjerano kvalitetnu igru.

Utakmicu je obilježila i gromoglasna podrška gostujućih navijača, koja je tijekom cijele utakmice bodrila svoje navijače, dok je s druge strane Gruđana tek bilo nekolicina njih.

Gruđani su polusezonu završili na 11. mjestu. U 14 utakmica ostvarili su tri pobjede, pet remija i šest poraza.

Nastavak utakmica u drugom dijelu sezone Druge lige Jug bit će na proljeće 2017. godine.

hnk-grude-nk-troglav-1 hnk-grude-nk-troglav-2 hnk-grude-nk-troglav-3 hnk-grude-nk-troglav-4 hnk-grude-nk-troglav-5 hnk-grude-nk-troglav-6 hnk-grude-nk-troglav-7 hnk-grude-nk-troglav-8 hnk-grude-nk-troglav-9 hnk-grude-nk-troglav-10 hnk-grude-nk-troglav-11 hnk-grude-nk-troglav-12 hnk-grude-nk-troglav-14 hnk-grude-nk-troglav-15 hnk-grude-nk-troglav-16 hnk-grude-nk-troglav-17 hnk-grude-nk-troglav-18 hnk-grude-nk-troglav-19 hnk-grude-nk-troglav-20 hnk-grude-nk-troglav-21 hnk-grude-nk-troglav-22

grude-online.info

5 komentara

 1. Grudska klupa bolja za klasu od ovi što igraju! Trta jadu jadni

  Like(0)Dislike(3)
 2. Ancic i ljubic dobri

  Like(1)Dislike(1)
 3. Ko je igra lopte?

  Like(0)Dislike(0)
 4. Navijači bodrili navijače. Tekst treba pročitati više puta prija objave. Nekad je i cenzura dobra.

  Like(1)Dislike(1)
 5. Aj Teletekst Boga ti ne seri ?

  Like(1)Dislike(1)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.