FOTO: Grudske mažoretkinje osvojile četiri srebrene medalje na Državnom prvenstvu

Jučer je u Gradskoj sportskoj dvorani u Čapljini održano 13. Državno prvenstvo mažoretkinja Federacije BiH, na kojem je sudjelovalo više od 1000 mažoretkinje iz devet gradova BiH.

Početak prvenstva započeo je u 9.30 sati s neformacijskim natjecanjima, u 13 sati uslijedilo je svečano otvaranje prvenstva, a prvenstvo je proglasio otvorenim Željko Bonić, pročelnik odjela za društvene djelatnosti općine Čapljina. Marija Topić Ramljak, predsjednica Saveza mažoretkinja FBiH i međunarodni mažoret sudac pozdravila je sve prisutne prigodnim riječima te objasnila pravila natjecanja.

Nakon otvorenja uslijedilo je formacijsko natjecanje koje je trajalo sve do 17 sati. Tada je upriličen show program kao i zabavni dio programa, dok je u 18 sati bilo svečano proglašenje pobjednika.

Grudske mažoretkinje osvojile su medalju u svim kategorijama u kojima su se natjecale, četiri kategorije – četiri srebrene medalje. U formacijskim kategorijama, seniori štap osvojili su drugo mjesto, a kadeti štap u iznimno jakoj konkurenciji svojim Grudama donijele su srebro. U kategoriji solo štap senior, Petra Sabljo osvojila je izvrsno drugo mjesto, a Dora Zadro i Marija Leko također drugo mjesto u kategoriji seniori štap duo.

U nenatjecateljskom, zabavnom dijelu programa, nastupili su i najmlađi iz tima, dječji sastav i kadeti B, i neodoljivo šarmantnim izvedbama impresionirali preko tisuću gledatelja.

Svojim odličnim nastupima i koreografijom Grudske mažoretkinje plasirale su se na XVII. Europsko prvenstvo mažoretkinja koje će se održati od 27. do 30. kolovoza 2015. godine u gradu Albi-Francuska.

mazoretkinje-u-capljini_01 mazoretkinje-u-capljini_02 mazoretkinje-u-capljini_03 mazoretkinje-u-capljini_04 mazoretkinje-u-capljini_05 mazoretkinje-u-capljini_06 mazoretkinje-u-capljini_07 mazoretkinje-u-capljini_08 mazoretkinje-u-capljini_09 mazoretkinje-u-capljini_10 mazoretkinje-u-capljini_11 mazoretkinje-u-capljini_12 mazoretkinje-u-capljini_13 mazoretkinje-u-capljini_14 mazoretkinje-u-capljini_15 mazoretkinje-u-capljini_16 mazoretkinje-u-capljini_17 mazoretkinje-u-capljini_18 mazoretkinje-u-capljini_19 mazoretkinje-u-capljini_20 mazoretkinje-u-capljini_21 mazoretkinje-u-capljini_22 mazoretkinje-u-capljini_23 mazoretkinje-u-capljini_24 mazoretkinje-u-capljini_25 mazoretkinje-u-capljini_26grude-online.info

 

9 komentara

 1. Bravo cure,al ste mogle malo bolje ko Siroki

  Like(6)Dislike(13)
 2. BRAVO TRENERICI!

  Like(6)Dislike(2)
 3. Nema tu kruva

  Like(5)Dislike(6)
 4. Cure niskog morala

  Like(6)Dislike(11)
 5. svaka cura ufurana ali cestitam

  Like(10)Dislike(7)
 6. jesu se ove nase mazoretkinje ufurale ko da nebesa diraju,pogotvo ove malo bolje……to se samo grupe prave po Grudama ko je u mazuretkinjama a tko nije.Zalosno ali istinistot

  Like(11)Dislike(5)
 7. za ovoga ja bolje da su ufurane nego da budu u kladionici ko tvoja dica

  Like(6)Dislike(6)
 8. Bravo, cure! Svaka čast!

  Like(4)Dislike(1)
 9. mogle su bolje

  Like(2)Dislike(5)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.