FOTO: Grudski osnovnoškolci sportskim natjecanjem proslavili Dan općine Grude 2016.

Svoj prilog proslavi Dana općine Grude 2016. godine danas su, u ponedjeljak 14. studenoga, u sportskoj dvorani Srednje škole Grude dali i mladi, i sportašice i sportaši grudskih osnovnih škola.

Odabrani ponajbolji nogometaši i nogometašice natjecali su se tko će pobijediti i biti bolji. Nije nedostajalo uzbuđenja i fer i sportske borbe za boje svoje škole.

Prvi put organizirana je i nogometna revijalna utakmicu između učenica osnovnih škola i bilo je baš zanimljivo i lijepo, s tim da je konačni rezultat bio 2:2 a igrale su s jedne strane učenice Osnovne škole Ruđera Boškovića iz Gruda protiv zajedničkog sastava nogometašica Osnovnih škola Antuna Branka i Stanislava Šimića iz Drinovaca i fra Stipana Vrljića iz Sovića.    

Uzbuđenja i puno neizvjesnosti bilo je i u muškom dijelu natjecanja, te su u konačnici najbolji učenici iz Drinovaca koji su u odlučujućoj utakmici pobijedili Soviće. Treće mjesto zauzeli su grudski učenici. Fer i korektnim natjecanjem, predvođeni svojim vrijednim nastavnicima i ravnateljicama, pokazali su dobar primjer sportskog duha i zalaganja za svoju školu što im svakako može koristiti u nastavku školovanja i života.

Podjelom prigodnih nagrada i priznanja završio je sportski dan prigodom ovogodišnjeg Dana općine Grude. Ova natjecanja treba nastaviti održavati, i po mogućnosti proširiti na što veći broj naših učenika kako bi im se ukazala potreba aktivnog života i zdravlje koje dolazi kroz bavljenje sportom.  

Rezultati:

Učenici
O. Š. Grude     : O. Š. Sovići      2:6
O.Š. Drinovci   : O.Š .Grude      4:1
O. Š. Sovići     : O. Š. Drinovci  1:2

Poredak:

 1. O. Š. Drinovci
 2. O. Š. Sovići
 3. O. Š. Grude

Revijalna malonogometna utakmica učenice:
O.Š. Grude  : O. Š. Drinovci i O. Š. Sovići  2:2

turnir-grude-1 turnir-grude-2 turnir-grude-3 turnir-grude-4 turnir-grude-5 turnir-grude-6 turnir-grude-7 turnir-grude-8 turnir-grude-9 turnir-grude-10 turnir-grude-11 turnir-grude-12 turnir-grude-13 turnir-grude-14 turnir-grude-15 turnir-grude-16img_6128img_6129img_6131img_6137img_6142

grude-online.info

9 komentara

 1. Sramota da su izgubili od seljakaaaa uvik su najbolji nogometasi bili u grudama ovo je jadno.
  Sve koji su igrali prebaciti na balet

  Like(2)Dislike(16)
 2. Kad to govoriš sigurno misliš na onu vašu gangu rado pivanu: SELO GRUDE NEMA MOJE GUDE, UŠKOPLJENA A NE ZAŠIVENA.
  Pozdrav od najboljih nogometaša iz bobanove drage

  Like(5)Dislike(6)
 3. a bogati jasminka kriva

  Like(11)Dislike(0)
 4. Drinovci naj bolji

  Like(5)Dislike(1)
 5. Ja i jos 10 panjeva i osvojit cu i opcinske, zupanijske i drzavne 🙂

  Like(4)Dislike(0)
 6. Cix igra sve nam je jasno?

  Like(1)Dislike(0)
 7. GRUDE ONLINE FACEBOOK

  daj bogati ako su ovi drinovci prvi i sovici i grude se mogu kanit nogometa,daj bogati ovo sve nekakvo nikakvo iz drinovaca

  Like(1)Dislike(1)
 8. Kakvi drinovčani, sovićani, ružićani , gruđani sve su to naša dica , naši ponos i dika ! Ovo je nešto lipo i pozitivno što se more vidit na ovom tužnom svitu. Ova naša dica pokazuju zajednistvo i veselje a ne ko mi odrasli mržnju, srđbu…. Ako se MI susjedi mrzimo : jedan narod jedna vjera i to prenosimo na mlade . NECE NAM TREBATI “ISIL” ili bilo koje drugo ZLO. MIR,LJUBAV, VJERA, LJUCKOST

  Like(4)Dislike(0)
 9. PoZDrav hrvatsko budućnosti, našoj nadi. Milina gledati hrvatsku mladost!

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.