FOTO: Hypo Alpe-Adria-Bank donirala 2000 KM OŠ Ruđera Boškovića Grude

Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. i ove godine provodi niz aktivnosti povodom Međunarodnog dana štednje.

U sklopu donatorskih aktivnosti predstavnici banke uručili su sedam donacija ukupne vrijednosti 21.700 KM uz dodatnu donaciju pet rabljenih računala. Krovna tema je obrazovanje pa su tako donacije uručene školama i institucijama koje u službi građana njeguju kulturno nasljeđe.

OŠ Ruđera Boškovića Grude već nekoliko godina aktivno sudjeluje u projektu „Poduzetna škola“ i zasluženo je postala kandidat za ovu donaciju.

Škola je ove godine zajedno sa učenicima osmislila niz aktivnosti koje su kao krajnji rezultat imale izdavanje školske kuharice i pjesmarice. Sadržaj knjige su tradicionalni recepti i tradicionalne pjesme otrgnute od zaborava kroz ovu publikaciju, a sredstva od prodaje namijenjena su za obnovu knjižnog fonda školske biblioteke.

Novčanom donacijom u vrijednosti 2.000 KM Hypo je podržao nastojanja škole da obogati izbor lektira.

Voditeljica Hypo poslovnice Grude Anita Mikulić uručila je donaciju direktorici škole Luciji Mikulić.

Gđa Anita Mikulić je istaknula kako je izuzetno ponosna što je ove godine donacija uručena OŠ Ruđera Boškovića Grudama i što Hypo banka sudjeluje u ovim aktivnostima, jer svi znamo koliko znači ulaganje u obrazovanje, a naša banka je to prepoznala i bar malo olakšala njihovo školovanje kroz obnovu knjižnice.

Uz donaciju knjižnici voditeljica Hypo poslovnice gđa Mikulić darovala je prigodnim poklonima i jedan prvi razred Osnovne škole, a djeca su se zahvalila pjesmicom i prigodnim crtežima maskote ove banke.

img 002 img 003 img 006 img 012 img 017

grude-online.info

9 komentara

 1. sad bar kupite tolet papira da ima u wc

  Like(4)Dislike(2)
 2. znaju li roditelji od ove dice da oko njih odaju hipo lopovi?

  Like(4)Dislike(3)
 3. zašto niste donirali dvije tisuce ŠVICARSKIH FRANAK to bi bilo skoro četri iljade maraka

  Like(4)Dislike(3)
 4. naravno u Grudama se nista pozitivno ne podrzava..ja kazem BRAVO za Hypo…

  Like(4)Dislike(3)
 5. Je to pozetivno i lijepo. Samo sto vjerovatno i u toj skoli ima dijece ciji su roditelji ” robovi” hypo lihvara. Pa ta dijeca gladuju. Kupuju vas sitnicam dok druge ljude gaze.

  Like(2)Dislike(0)
 6. za M , roditelji robovi lihvara su roditelji koji su digli velike svote novca , a nista nisu vraćali , glupi , dizali kao da to ne treba vraćati, i za to blate banku

  Like(3)Dislike(1)
 7. Ja cu bit iskren.. ddigao sam kredit u hypo. Ljudi su mi izasli u susret i progledali kroz prste na neke stvari jer sam bio prijavljen na minimalcu. Danas ga ne vracam. Nikad nisam niti cu rec da su lopovi i da sam njiov rob..sta sam god potpisao tako je i ostalo nista nisu izmislili naknadno.. hypo cim se okrenem ja cu vratit eto da znate… p.s prominio sam samo broj radi njih jer brate zovu i u ponoc i podne al i na tom im ne zamjeram

  Like(2)Dislike(1)
 8. Vraca bi ti vec imas nekog za ledima dobro, stite te, nije svakom tako

  Like(2)Dislike(0)
 9. Nevraca njih puno, kojima je Filipović dao kredite. Kako i zašto nevraćaju neznam, možda im je tako rečeno….

  Like(2)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.