FOTO: Ivica Ursić održao prvu korizmenu tribinu u Gorici

U Gorici u starom župnom dvoru u petak 19. veljače 2016. godine održana je 1. Korizmena tribina 2016. u organizaciji Bratovštine svetoga Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići i otvorena je izložba slika akademskog slikara Tome Hrgote.

Pred šezdesetak slušatelja poznati radijski urednik i voditelj Ivica Ursić posvjedočio je svoju životnu priču u kojoj je Milost Božja preobrazila njega i njegov život. Svu apsurdnost jedne prekretnice svoga životnoga puta sažeo je u podnaslovu svoje knjige Kada teška dijagnoza postane … privilegija! Sama knjiga nosi naslov Sva moja sidra! 

Ivica Ursić je naglasio kako današnja ljudska stvarnost čini čovjeka samotnim i ta samoća nagriza zapravo cijelo ljudsko biće i ljudsko društvo u cjelini. Svi prisutni su u jednosatnom vrlo zanimljivu izlaganju pronalazili sebe i svoj život, jer Ivica Ursić „tjera“ čovjeka na duboko razmišljanje o životu i teškim životnim trenucima, velikim prekretnicama u životu, koje svaki čovjek na svom ovozemaljskom putu kad-tad doživi.

Ivica Ursić je i otvorio je izložbu slika Tome Hrgote koja će biti dostupna u Galeriji u Gorici svim ljubiteljima umjetnosti sve do Uskrsa! Za ovu izložbu je tiskan i poseban katalog slika.

1 2 3 4 5 6 7

Sljedeća korizmena tribina je u petak 26. veljače 2016. godine u 20 sati kad će svoj težak životni put i zarobljenički put svoje obitelji kroz predstavljanje svoje knjige 260 dana posvjedočiti Marijan Gubina iz Dalja kraj Vukovara! Sve vas pozivamo da dođete i radosna vas srca očekujemo na korizmenim tribinama, priopćeno je iz Bratovštine.

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.