FOTO: Katarina Zadro pobjednica 23. festivala “Na jedrima glazbe”

Miljenica publike i pobjednica 23. dječjeg festivala “Na jedrima glazbe” Ljubuški 2017. godine je Katarina Zadro koja je titulu najbolje od najboljih osvojili pjesmom “Život nije siv”.

Stručni ocjenjivački sud je pak ocijenio da je najbolja pjevačka izvedba Marije Ilić, koja je otpjevala pjesmu “Da ti nisam bila dovoljna”. Nagradu za 1. mjesto ocjenjivačkog suda i pobjednika festivala uručio je Ante Mišetić,predsjednik Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.

Nagradu za najsimpatičniju izvedbu osvojili su Lamija Gujić i Luka Šimovićs pjesmom “Cheap thrills” kojima je nagradu uručio Tihomir Kvesić,predsjednik Općinskog vijeća Ljubuški.

Drugo mjesto stručnog ocjenjivačkog suda pripalo je Manueli Ševo koja je izvela pjesmu “Ti”, a trio Martina Brkić, Dorotea Antić i Ivana Artuković s pjesmom “Cotigo Amistad” osvojili su drugo mjesto publike. Nagrade im je uručila Ružica Mikulić, ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i športa Županije Zapadnohercegovačke.

Ivan Zadro s pjesmom “Stranac u noći” osvojio je treće mjesto prema glasovima publike, a treće mjesto ocjenjivačkoga suda pripalo je Katarini Zadro s pjesmom ” Život nije siv “. Nagrade im je uručila Andrijana Pavlović, predstavnica Central osiguranja koja je ujedno bila i član žirija.

Festival se održao pod pokroviteljstvom Općine Ljubuški u organizaciji JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški i Osnovne glazbene škole Ljubuški.

Na festivalu je nastupilo ukupno 12 izvođača, osim nagrađenih pjevali su još i: Tadea i Karla Mišetić, Sara Jezidžić, Matej Jelić, Matija Vukšić, Mia Marija Ševo, Iva Prskalo i Matija Vladimir.

U revijalnom dijelu posjetitelje je zabavljala Maja Bajamić, a svoj nastup imali su i plesna skupina Paganini i plesna škola DanceFactory iz Ljubuškog te Mateo Marinčić, Silvije Nuić, Mario Brkić, Ivan Musa i Ana Galić koji su činili grupu koja je pratila izvedbe natjecatelja. Festival je uspješno vodila Matea Barbarić.

Članovi stručnog ocjenjivačkog suda bili su: Maja Bajamić, Damir Bunoza i Andrijana Pavlović, a festival su otvorili Marko Međugorac i Neno Barbarić koji su titulu najboljeg od najboljih lani osvojili osvojili pjesmom “Ne spavaj mala moja”.

Posted by Ljubuški portal on Freitag, 16. Juni 2017

Sponzori festivala:
POKROVITELJ:
Općina Ljubuški
ORGANIZATORI:
Osnovna glazbena škola “Ljubuški”
JU “Kulturno-športski centar” Ljubuški
GENERALNI SPONZORI:
Vlada Županije Zapadnohercegovačke
Skupština Županije Zapadnohercegovačke
SREBRNI SPONZORI:
Arox
T&D Company
BRONČANI SPONZORI:
Central osiguranje
HT Eronet
Elektroprivreda HZ HB
Euro fish riba
Hrvatska pošta Mostar
SPONZORI:
Alba
AT Kerametal
Autotransport Ljubuški
Beli Cop
Croatia osiguranje
Dom zdravlja
Džajić Commerce
Elektro Milas
Ferimport
Foto Studio Omega
JurProm
Karliko
Koncern Agram
MB Ivanić
Mina Grude
Parkovi
Pizzeria „Mediterano“
Putovi Grude
Unitrade
MEDIJSKI POKROVITELJI:
Radio Ljubuški
Ljubuški portal
NAŠA TV

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.