FOTO: Koncert Massima u Kosači – pun pogodak za Mostar

Dvosatna zabava Massima Savića održana je u utorak navečer, čime je započeta turneja po gradovima BiH.

Rasprodana dvorana Kosače dovoljan su pokazatelj kakvo je zanimanje za ulaznice vladalo proteklih dana, a tomu u prilog idu i postavljeni dodatni redovi stolica.

Koncert je započet pjesmom koja je bila Massimova posveta Davidu Bowieu, da bi se koncertna večer nastavila predstavljanjem benda i redanjem hitova poput ‘Sjaj u tami’, ‘Indija’, ‘Dodirni me slučajno’, ‘Odjednom ti’, ‘1 dan ljubavi’ i druge.

savic-massimo1 savic-massimo2 savic-massimo3 savic-massimo4 savic-massimo5 savic-massimo6 savic-massimo7 savic-massimo8 savic-massimo9 savic-massimo10 savic-massimo11 savic-massimo12 savic-massimo13 savic-massimo14 savic-massimo15 savic-massimo16 savic-massimo17 savic-massimo18

U nastavku bosanskohercegovačke turneje Massimo će s bendom gostovati u Zenici (6.4.), Gračanici (8.4.), Sarajevu (9.4.) i Bihaću (11.4.).

“Prvo bih se želio zahvaliti svima koji su zadnjih nekoliko dana nudili pomoć oko mog zdravlja, ali za to nema potrebe. Iako su naslovi u novinama bili dramatični, znajte da nastupi nisu ugroženi i da je situacija pod kontrolom. Moji scenski nastupi i dalje su besprijekorni, pa pogledajte samo komentare fanova na netom održanim nastupima po Srbiji ili s koncerta u Rijeci.

Ništa me neće spriječiti da bh. publici dam ono najbolje što moja glazba jest. Zato se nadam da će još jednom moja publika ispuniti do posljednjeg mjesta auditorij u Mostaru, Sarajevu i Bihaću, a još me više veseli da su koncerti u Zenici i Gračanici već rasprodani”, kazao je Massimo pred početak turneje.

bljesak.info

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.