FOTO: Koncert Miligrama za sjećanje, specijalni gost Marko Bošnjak

Koncert popularne grupe Miligram, koji je zbog loših vremenskih prilika odgođen za sinočne sate,  okupio je tisuće obožavatelja na stadionu pod Bijelim brijegom.

Fanovi popularne srbijanske grupe jedva su dočekali veselu i zabavnu atmosferu pod mostarskim nebom,obzirom da su zbog kiše za istu bili zakinuti.

Na parteru se iskupio velik broj vjernih obožavatelja koji su željeli biti što bliže bini, a s članovima Miligrama u glas je pjevala i publika s tribina, piše Prvi.tv

Posebno oduševljenje među masom izazvalo je pojavljivanje Marka Bošnjaka, Pinkove zvjezdice koji je publiku počastio pjesmama “Rolling in the deep” od Adele, te pjesmom “Sviraj brate” od Miligrama.

Procjenjuje se kako se na stadionu iskupilo nešto više od 3.500 tisuće ljudi, a Miligramove melodije odzvanjale su Mostarom do ponoćnih sati.

Od mostarske publike rastali su se hitom “Apsolutna ljubav”. Vladala je odlična atmosfera i publika nije krila oduševljenje ni u jednom trenutku koncerta.

U sklopu turneje “Electro magnetic tour”, Miligram je uvrstio i grad na Neretvi kako bi predstavili nove, ali podsjetili i na svoje stare hitove koji zagrijavaju atmosferu po hercegovačkim i regionalnim klubovima.

Podsjetimo, ova Miligramova turneja sadržavala je i jednu hvalevrijednu “posjetu” kada su članovi popularne grupe u svakom gradu koji su uvrstili u plan svoje turneje,posjetili i domove i centre za djecu s posebnim potrebama.

Tako su u svom nedavnom posjetu Mostaru, upriličili druženje i mini koncert s dječicom iz Rehabilitacijskog centra za djecu s posebnim potrebama “Sveta obitelj”.

image

image

image

image

image

image

image

Vecernji.ba

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.