FOTO: Ljubuški domaćin najvećeg sportskog događaja godine u BiH

U subotu, 28. listopada u gradskoj sportskoj dvorani u Ljubuškom održan je jedan od najznačajnijih sportskih događaja godine u Bosni i Hercegovini. Po prvi puta u povijesti BiH je bila domaćin jednog ovakvog značajnog međunarodnog sportskog događaja. Na ovom Europskom prvenstvu u prirodnom bodybuildingu nastupili su natjecatelji iz 21 europske države.

U Mostaru i Međugorju odsjelo je preko 200 natjecatelja, internacionalnih licenciranih sudija, predsjednika zemalja sudionika te delegata. Natjecanje je trajalo tri dana, dio programa održan je u Mostaru dok je najvažniji finalni dio održan u Ljubuškom.

Pokrovitelji ovogodišnjeg Europskog prvenstva bili su Općina Ljubuški i Vlada Županije Zapadnohercegovačke. Natjecanje je otvorio predsjednik Općinskog vijeća Tihomir Kvesić. Generalni sponzor bila je kompanija REHAU ispred koje su na natjecanju prisustvovali direktor za jugoistočnu Europu Tomas Klima i direktor za Bosnu i Hercegovinu Zenun Smajlović.

Organizator ovog prestižnog natjecanja bio je Fitness Klub Ozone Gym Ljubuški, najtrofejniji klub u ovom sportu na prostoru jugoistočne Europe.

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.