FOTO: Mile Soldo i Tomislav Pavković pobjednici kviza znanja u Ljubuškom

Mile Soldo i Tomislav Pavković iz Gimnazije fra Dominika Mandića Široki Brijeg pobjednici su ovogodišnjeg sedmog po redu „Kviza znanja iz opće kulture – Ljupko“ koje je danas održano u Gimnaziji Ljubuški.

Do zadnjeg pitanja bilo je neizvjesno tko će osvojiti naslov, a na kraju su se radovali širokobriješki gimnazijalci koji su imali za jedan točan odgovor više od svojih kolega iz Gimnazije fra Grge Martića Posušje, Ante Čuture i Silvane Bakule.

„Posušaci su odlični, već dvije su godine zaredom pobijedili, ovaj put mi smo bili za dlaku bolji, svaka čast Posušacima“, pohvalio je suparnike Mile Soldo, koji je dodao kako on i njegov kolega Tomislav Pavković nisu nešto posebno puno učili za ovaj kviz.

„Imali smo par testova u školi, to je sve“, rekao je Mile Soldo, dok je Pavković dodao; „To je opće znanje, tako da nije zahtijevalo previše priprema“.

Nagradu pobjednicima uručila je ravnateljica Gimnazije Ljubuški, Andrijana Grgić.

Treće mjesto osvojila je Gimnazija Ljubuški koja je imala najveću podršku publike.  Navijanje je bilo na razini, čak su se u dvorani gdje se održavalo natjacanje mogli vidjeti i transparenti.

Organizatori su pripremili bogat i maštovit program, nastupila je i maskota “Znanjomen” sa zanimljivim monologom, a mladi iz Ljubuškog su u stankama natjecanja izveli nekoliko lijepih pjesama. Na početku svaka ekipa je bušenjem balona odabrala redoslijed pitanja kako bi sve bilo regularno.

Na današnjem natjecanju nastupile su SSŠ Ruđera Boškovića Ljubuški, Gimnazija fra Grge Martića Posušje, SSŠ Široki Brijeg, Gimnazija fra Dominika Mandića Široki Brijeg, Gimnazija Ljubuški, SŠ Antuna Branka Šimića Grude i SSŠ Posušje.

radioljubuski.ba

13 komentara

 1. Eto na kraju ispalo dobro sto mu je “stativa” pala na glavu , propametio se haha zezam se, naravno, svaka cast momci !

  Like(2)Dislike(6)
 2. Ovaj mali i iz pastete iskace

  Like(0)Dislike(5)
 3. Namjestaljka samo da se prasina ponovo digne…

  Like(1)Dislike(4)
 4. Sirokobrijezanin

  Anonimni da znam tko si i tako se ruzno u korizmi izrazavas rado bih te tresnuo stativom po glavi kad prodje korizma.izrode ljudski.momci cestitam svaka cast

  Like(5)Dislike(0)
 5. Momci svaka čast!!!!

  Like(5)Dislike(0)
 6. Bravo momci čestitke iz Gruda.

  Like(3)Dislike(0)
 7. A sad mi je sve jasno da mi nista nije jasno

  Like(0)Dislike(0)
 8. Namjestaljka. Laznu sliku pokusavate podvaliti. Sve se zna. Tuzna je moja Hercegovina.

  Like(0)Dislike(0)
 9. Vidis da stara bridi da je degenek iz raja izasa bravo omladinci.

  Like(2)Dislike(0)
 10. Sirokobrijezanin

  Je degenek je iz raja izisao i nadam se da ce te netko posteno nalupat dok jos nije kasno ili jos bolje nalupaj mater i cacu oni su te tako odgojili zlobnog.momci super cestitam genijalci ste

  Like(0)Dislike(0)
 11. Širokobrijezanine ne klapi. Kad je itko prije nemilih događaja cuo za imw Mile Soldo a sad odjednom najbolji u svakom natjecanju. Pouka:Degenek iz raja

  Like(0)Dislike(0)
 12. Sirokobrijezanin

  Sramotni glavom o stativu i cuce se za tebe isto.klepni sam ko ce sad nekog placat i trazit te

  Like(0)Dislike(0)
 13. “svaka čast Posuškoj gimnaziji koja se nije usudila objaviti da je učenik Ante Čutura u tri natjecanja osvojio dva zlata i srebro za Posušku gimnaziju,nema govora potiču znanje i zalaganje!?

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.