FOTO: Načelnik priredio prijem za nagrađene učenike!

S namjerom zajedničke podijele veselja uspješnog završetka školske godine, jučer su ponajbolji učenice i učenici,sa svojim ravnateljicama i učiteljicama i učiteljima bili gosti na prijemu koji im je priredio načelnik općine Grude Ljubo Grizelj. Osjetila se dobra energija i radost koju su vrijedni učenici donijeli sa sobom dok su se predstavljali i govorili nešto  o onome u čemu su dobri, nešto o svojoj školi a ponešto i o sebi.Samo vrijednim i ustrajnim radom mogu se postići dobri rezultati, isticali su svi.Osobito značajnim istaknuta je izvrsna suradnja škola i općine,jer samo tako moguće je ozbiljno postizanje izvrsnih rezultata.

Iskreno veseli uspješno sudjelovanje naših učenika,ne samo na općinskoj ili županijskoj razini natjecanja koja se za njih organiziraju, nego sve više uključivanje i u državna, međudržavna i europska natjecanja na kojima naši sjajni učenici postižu odlične uspjehe.

Navesti ćemo samo neka od natjecanja na kojima uspješno sudjeluju naši učenici:

 • “Dani hrvatskog jezika”
 • “Šimićevi susreti”
 • “KLOKAN BEZ GRANICA” Međunarodno matematičko natjecanje
 • Županijske športke igre
 • Županijsko natjecanje iz matematike
 • “SPARKreators”-natjecanje iz robotike
 • CROmakers”-natjecanje iz robotike
 • Općinsko natjecanje u pružanju prve pomoći
 • Županijsko natjecanje iz krasnoslova
 • Školski kviz znanja iz opće kulture.

Ovo su samo neka od natjecanja u kojima sudjeluju naše osnovne škole,dodamo li ovome i športska natjecanja,završne priredbe u svim školama kao i sve pohvale na ponašanje učenika na ekskurzijama,što baš i nije osobito česta pojava,postoje dobri razlozi za zadovoljstvo ali samo kao poticaj za još vrjedniji rad u budućnosti.

Ne bi bilo korektno ne spomenuti i učenike generacije koji su se ove godine dobro potrudili da bi to postali.

Nakon što su učenici i ravnateljice govorili o svom radu isto tako je i načelnik u svom
odgovoru zahvalio na darovima koje je dobio od učenika i poželio im je još više uspjeha u nastavku njihovog školovanja.
Ovaj lijepi susret polako postaje tradicija i svi sudionici su izrazili zadovoljstvo zbog toga.

18 komentara

 1. Ha ha poklonio je i on njima čašu soka….

  Like(32)Dislike(20)
 2. Sta dovodite ovu jadnu dicu da se ponizavaju kod ovog mamlaza…samo rulja glasa za njeg a javna je tajna da ga niko ne podnosi u grudama..

  Like(64)Dislike(42)
 3. Kim Jong Un

  Like(66)Dislike(20)
 4. Svaka čast načelniku! Lijepo je kad ti netko cijeni trud, djeci je sigurno drago.

  Like(33)Dislike(47)
 5. Bilo bi njih i više da su znali da je načelnik kupio bombona i soka!!!

  Like(43)Dislike(27)
 6. Imaju li ovi komentatori i malo škole, meni se čini slabo.

  Like(34)Dislike(50)
 7. Nikad nismo imali ovakvog načelnika.Grude su procvjetale odkad je on nacelnik,njegov se rad vidi.Samo prosetajte grudama.Kapa do poda.

  Like(29)Dislike(68)
 8. Iako se u mnogim stvarima sa nacelnikom ne slazem treba priznati da ima energije da se trudi. Nije lako biti prvi i vuci. Drago mi je da napokon netko nesto pokusava makar to bile sitnice koje malim ljudima znaci. Evo mene napokon vise nije stid reci da sam iz Gruda. Grude su mala seoska “carsija” koju uz pomoc gosp. Corluke Nacelnik lagano pretvara u mjestasce koje je osvjetljeno i uredjeno. Koliko god mali bili mozemo biti za primjer. Nacelniku hvala jer nije potrosio ovih nekoliko godina samo na primamje place nego je i pokrenuo kotac prema naprijed, sto nije bio slucaj ranije. Nemojte vi koji ste iz neke druge stranke biti nekorektni pa pljuvati i po onome sto je dobro.

  Like(41)Dislike(125)
 9. Nekad se radila kanalizacija, vodovod, trotoar i slicne kapitalne investicije, a danas se nacelnik dici s otvorenim dm-om i kaficem koji je privatnik otvorio. Sramota, Grude su dotaknule dno s ovim ljigavcem

  Like(98)Dislike(44)
 10. Ljudi moji svarno se gubite svaki put promašite temu ovde je bitan uspjeh učenika a ne uspjeh gradonačelnika

  Like(32)Dislike(4)
 11. Ljubo samo naprijed! Predsjedniče naš!

  Like(153)Dislike(249)
 12. Dragi Kiki da tocno je da se to sve nekad radilo. Pa nwce valjda opet radit iste stvari. Pa zar ne vidis da se svaki mjesec cesta obiljezava da nebi jos neko i rupe krpio po cesti. Ne mogu ni oni sve

  Like(3)Dislike(2)
 13. Ima dijelova gdje nema trotoara iako je potreban. Ima dijelova opcine koji su i danas bez vode. Kanalizaciju ima samo strogi centar Gruda i vec dugo se nije nista napravilo da se prosiri kanalizacijska mreza.
  Hotel vec sto godina stoji kao rusevina. Autobusnog kolodvora nema, autobusi stoje na sred ceste ko u Bangladesu prije 150 godina, ceste i ulice opcenito su katastrofalne, Bekija na Bobosci i stara policijska stanica i dan danas zjape zapustene. I za kraj slavna obilaznica, 2005. pokrenuta i radilo se nesto do mozda 2007., od tad ni metar… Ja se pitam sto je to Ljubo napravio osim sto je prodao Kavi dva poslovna prostora i stavio nadstresnicu na autobusnu stanicu?
  Izuzetno nesposoban covjek.

  Like(67)Dislike(72)
 14. Radio bi Ljubo ali nema podršku. Dok iz općinskog proračuna isplati plaće grudskim uhljebima koje je naslijedio iz socijalizma te njihovim potomcina koji smatraju d

  Like(2)Dislike(1)
 15. Ovi lajkovi se tuku kao da su elektronski izbori.

  Like(1)Dislike(1)
 16. Kiki, vidi se da si ti nusprodukt višegodišnjeg prežderavanja i probave komunističkih phrdonja i to na kvadrat.

  Da nisi takav, znao bi da je načelnik učinio za općinu Grude više nego je to učinio bilo koji načenik u predhodnom razdoblju.
  A ono što je još u planu da se učini, krive su objektivne poteškoće materijalno-fonacijeske prirode, a koje načelnik nije prouzročio, niti može na to lako utjecati.

  Nisi tako govorio za vrijeme tvojih predaka, u vremenima kada nismo smjeli ni reći da smo Hrvati i katolici, a kamoli da ih kritiziramo.

  Bez obzira na poteškoće koje još postoje, Gruđani nikada u životu nisu bolje živjeli nego sada.
  Pogledaj, samo automobile najboljih marki po ulicama. I to skoro svi novi. Nema se gdje ni parirati ako se rano ne zauzme mjesto. A ranije smo imali ponekoga polovnoga Fiću i Stojadina.

  A moderne kuće niču kao gljive poslije kiše. A namještaj u kućama: Sve najskupocijenije i najmodernije. Prije je rijetko tko imao i induktorski telefon u kući, a danas i djeca posjeduju pametne mobitele, kompjutere, kućna kina… Ranije smo se grijali na drva u “fijaker-šporetima”, a danas u svakoj prostoriji klima-uređaj. Da o odjeći i obući i ne govorimo. Najgore je, što se ne možemo lako odlučiti, koju pravu marku kupiti.

  Takav je život bio kod tvojih komunjara, ali opet nismo smjeli ni zucnuti protiv njih i takvoga stanja.

  Stoga, mućni malo tom crvenom tintarom, ako se što u njoj uopće može promućkati!

  Like(1)Dislike(3)
 17. Za zoru zlatkinu
  A di to ti radiš pa imaš sve to? Evo ja stalno radim i zalijevam i u mene i dan danas sve domaće.Odoh tovarit sijeno.Vidimo se.

  Like(2)Dislike(0)
 18. za zoru zlatkinu
  Bog s tobom di su ti te novotarioje prije bile? Nije ih bilo u cilom svitu hahhah////

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.