FOTO: Nightlife u Grudama

Mnogobrojni posjetitelji, ljubitelji dobre glazbe i zabave uživali su u petak u nekoliko grudskih kafića koji su pripremili raznolik program.

Svatko je uistinu mogao pronaći nešto za sebe. Caffe bar Jimmy Woo organizirao je cocktails party uz hostese i razne nagrade, a za glazbeni repertoar bio je zadužen DJ ROBEX.

U caffe baru Bellami posjetitelje su do kasnih sati zabavljali T.S. Miris juga. 

U nastavku pogledajte dio atmosfere koji je ekipa portala Grude Online zabilježila u ova dva kafića.

7 komentara

 1. Ti si rugoba

  Like(0)Dislike(0)
 2. Ova djevojka sa zadnje slike u crnom.PREKRASNA

  Like(0)Dislike(0)
 3. Dobra muzika? ovo smeće od cajki i zabavne glazbe je dobra muzika? Bravo i za pisca teksta i njegov glazbeni ukus. Pa s jedne strane svira srpska cajska kao da smo u sred šumadije, s druge strane sviraju neke bijedne poskočice, pa ovakav neukus se rijetko viđa…jadna omladina pored ovakvog glazbenog šunda koji se nudi u Grudama.

  Like(5)Dislike(1)
 4. Bilo je smeća od pjesama i u roku kojeg ste vi slišali …Niti jedan žanr nije bez toga ,a ima turbo folk i svojih kvaliteta .

  Like(0)Dislike(7)
 5. Naravno da svugdje ima smeća, a postoje i drugi žanrovi osim rocka. Vi uvijek sve dijelite na cajku i rock, tako i društvo dijelite, a to samo po sebi pokazuje koliko poznajete glazbu. Problem je što je turbofolk smeće samo po sebi i tu kvalitete nema nikakve ma koliko god vi trubili o tome (glazba je užas, a ono što se propagira onim bijednim tekstovima još veći). Problem je i što vi ništa drugo i niste slušali. To vam je nametnuto od malih nogu, tako da ne možete ni ocijeniti druge žanrove, niti im dati značaj budući da su vam uništili osjećaj za glazbu … zatrovali su vas turbofolk i zabavna muzika (rozga, severina. i sve što huljić piše) . I zato kažem da je žalosno što nemate izbora, zato što je u svakom kafiću za mlade ista ili veoma slična muzika. Tako da i oni koji ne vole tu glazbu jednostavno nemaju izbora, moraju ići na ta mjesta jer njihova generacija tamo ide.

  Like(6)Dislike(0)
 6. Jel ovo mali kiljacev s ovim kelinim ?

  Like(0)Dislike(0)
 7. A sta ce od smilja bit ?

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.