FOTO: Obred primanja i obećanja u Frami Drinovci

Dana 5. studenog 2017. s početkom u 18 sati upriličen je obred Primanja i Obećanja naše Frame. Misno slavlje predvodio je fra Antonio Šakota, u koncelebraciji s nekoliko svećenika.

U bratstvo Frame Drinovci primljeno je 24 framaša, prva obećanja dalo je 15 framaša, a 25 framaša je obnovilo svoja obećanja. Geslo obreda Primanja i Obećanja glasilo je: „Ljubiš li me?“

Svojim pjevanjem misno slavlje uistinu su uljepšali članovi glazbene sekcije Frame Široki Brijeg. Framaši iz cijele Hercegovine, a i Hrvatske svojim dolaskom su dodatno uveličali ovu svečanost.

Na koncu sv. Mise, naš duhovni asistent, fra Josip Mioč, zahvalio se u ime cijele Frame gostima iz drugih frama i svećenicima. Također se zahvalio roditeljima framaša koji ih podržavaju na njihovom životnom putu. Nakon blagoslova i zajedničkog fotografiranja druženje framaša nastavljeno je u školskoj dvorani uz prigodnu zakusku, ples, pjevanje i veselje. Za glazbeni repertoar pjesama pobrinuli su se članovi grupe Afrodita, poručili su iz Frame Drinovci.

3 komentara

  1. Svaka cadt svima

    Like(4)Dislike(0)
  2. Drinovci su čudjenje u svijetu a fratri zvijezde… Bogu dragom Hvala!

    Like(4)Dislike(0)
  3. prdobrooooo

    Like(3)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.