FOTO: Odličan 2. VW Meet Ljubuški okupio stotine Volkswagen vozila

U Ljubuškom je u subotu održan međunarodni skup i druženje vlasnika Volkswagen vozila pod nazivom 2. VW Meet Ljubuški 2016.

Nekoliko tisuća ljubitelja i vlasnika VW vozila prošlo je kroz prostore tvornice duhana u naselju Pregrađe gdje je održan ovaj organizacijski zahtjevan događaj.

Prvi VW meet, koji je održan prošle godine, okupio je nešto više od 150 vozila. Ove se godine, na iznenađenje mnogih, za sudjelovanje prijavilo oko 450 VW vozila.

Na skupu je prikazano sve što je kroz godine postojanja nudila i još nudi VAG grupacija vozila.

Naravno, najviše se moglo vidjeti svih modela Golfova, koji su odlično očuvani, posebno prerađeni, prilagođeni i(li) sređeni.

Kako bi druženje proteklo u veselom ozračju, organizirana je zabava za posjetitelje, uz roštilj i pivo, a nije nedostajalo ni dobre glazbe. Organizaciju je odlično odradio VW|TEAM Ljubuški.

vw-meet-ljubuski vw-meet-ljubuski2 vw-meet-ljubuski3 vw-meet-ljubuski4 vw-meet-ljubuski5 vw-meet-ljubuski6 vw-meet-ljubuski7 vw-meet-ljubuski8 vw-meet-ljubuski9 vw-meet-ljubuski10 vw-meet-ljubuski11 vw-meet-ljubuski12 vw-meet-ljubuski13 vw-meet-ljubuski14 vw-meet-ljubuski15 vw-meet-ljubuski16 vw-meet-ljubuski17 vw-meet-ljubuski18 vw-meet-ljubuski19 vw-meet-ljubuski20 vw-meet-ljubuski21 vw-meet-ljubuski22 vw-meet-ljubuski-uvodna

bljesak.info

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.