FOTO: Održan drugi memorijalni turnir Zdravko Jurčić „Miš“ i Dinko Vranješ „Dine“

HNK Grude organizirao je drugi Memorijalni turnir u znak sjećanja, poštovanja i zahvale na ikone ovoga kluba –Zdravka Jurčića „Miša“ (1947. – 2005.) i Dinka Vranješa „Dinu“ (1959. – 2012.).

Turnir se održavao 3 dana, 26., 27. i 28. 5 .2017. godine na nogometnom stadionu „Elić Luka“ u Grudama, a ukupno su sudjelovale 32 ekipe u dvije kategorije.

Uz domaćina HNK Grude na turniru su sudjelovali i Zrinjski Mostar, Široki Brijeg, Velež Mostar, Leutar Trebinje, Posušje, Brotnjo, Troglav, Tomislav, Neretvanac Opuzen, Sloga Ljubuški, Čapljina, Drinovci, Sport Talent Mostar, Međugorje i Imotski.

U kategoriji 2006. godište i mlađi Međugorje je osvojilo prvo mjesto. Drugo mjesto pripalo je ekipi NK Tomislav,  a treći su bili NK Blato iz Ljutog Doca. Najbolji igrač je Josip Šarac iz Međugorja, najbolji strijelac sa 7 golova je Goran Popović (FK Leotar), a najbolji vratar u  ovoj kategoriji je Dominik Bradvica iz HNK Međugorje

U kategoriji 2008. godište i mlađi najbolji su bili domaćini HNK Grude.  Drugo mjesto. Oni su u finalu slavili protiv Tomislava, a treće mjesto pripalo je ekipi FK Leotar. Najboljim igračem proglašen je Gruđanin Marin Čale, najbolji strijelac je Toma Čuić iz HNK Tomislav, a najbolji vratar Mate Sliško, također iz  iz HNK Tomislav.

Turnir je pored memorijalnog imao i sponzorsko-donatorsku svrhu! Naime, sav prihod koji je ostvaren od prodaje jela i pića, kao i sav prihod od sponzora turnira biti će investiran u izgradnju pomoćnog igrališta sa reflektorima na umjetnoj travi!

5 komentara

 1. Bravo Marine a i ostalim momcima cestitke

  Like(2)Dislike(2)
 2. Bravo Marine ponosu Vrucica

  Like(2)Dislike(0)
 3. Svaka cast deckima na osvojenom turniru i organizatorin i najboljin pojedincin turnira. Nadam se da ce i kod nas nesto ovako biti pozzz…

  Like(0)Dislike(0)
 4. Kod nas u grudama sve cudno pa i turniri,zasto nosi dva imena,trebalo je po jednome nazvati igraliste a po drugom turnir.uvik smo mimo svit.a nije ni cudo kad vidim koje su face tu.

  Like(1)Dislike(2)
 5. Svaka cast za turnir 500 djece treba skupiti

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.