FOTO: Održan prvi rukometni kamp za djevojčice – Grude 2016.

HŽRK Grude i Škola rukomet „Rukomet-od prvog koraka do prvaka“ bili su organizatori prvog rukometnog kampa za djevojčice – Grude 2016, koji je održan u petak i u subotu.

Grude su ugostile preko 80 igračica (2001. do 2006. godište) iz Mostara, Ljubuškog, Posušja, Tomislavgrada, Viteza, Visokog, Metkovića i Imotskog.

Načelnik općine Grude Ljubo Grizelj svečano je otvorio ovaj kamp, a nazočan je bio i Draženko Vranješ, predsjednik OV Grude.

– Djevojčice su radile po dva puta dnevno, a treneri su im nesebično i neumorno s puno strpljenja i želje prenosili svoje bogato igračko i trenersko iskustvo, kao i znanje, kazali su organizatori.

Osim trenera iz HŽRK Grude, dr.sc Zlate Zubac, Ane Križanac mag.ci i Vladimira Gašparca prof, s djevojčicama su radili i Marija Žanko, Kristijan Blaž i Ivana Mlakić.

Veliki doprinos radu kampa dali su predstavnici Hrvatskog rukometnog saveza, mr. sc Lidija Bojić, Lektor IHF i dugogodišnji voditelj kampa HRS-a i Slavko Goluža proslavljeni bivši reprezentativac i izbornik reprezentacije Hrvatske.

Završni dio prvog rukometnog kampa protekao je u odigravanju utakmica između grupa.

Ovaj događaj svojim donacijama pomogla je Violeta d.o.o. Grude, Motel Kiwi i Ministarstvo civilnih poslova BiH.

– Dojmovi svih koji su ovih dana bili u grudskim sportskim dvoranama su više nego pozitivni i može se reći da je kamp ispunio sva očekivanja kako organizatora tako i svih sudionika, poručili su organizatori.

Osim rukometa u okviru kampa našlo se vremena i mjesta i za zabavu, pa su cure na Agroturizmu Marića Gaj organizirale karaoke i pokazale svoje glazbene vještine.

HŽRK Grude i Škola rukometa “Rukomet-od prvog koraka do prvaka” ovim putem zahvaljuju svim igračicama, trenerima, volonterima, donatorima i sponzorima, predstavnicima medija i svima onima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji prvog rukometnog kampa Grude 2016.

rukometni-kamp-grude-2016-1 rukometni-kamp-grude-2016-2 rukometni-kamp-grude-2016-3 rukometni-kamp-grude-2016-4 rukometni-kamp-grude-2016-5 rukometni-kamp-grude-2016-6 rukometni-kamp-grude-2016-7 rukometni-kamp-grude-2016-8

grude-online.info

1 komentar

  1. Bravo za predsjednika kluba i trenere,tako radi klub koji ima vodstvo,ima viziju sto i kako,za avaku ste pohvalu

    Like(3)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.