FOTO: Održan spektakularan božićni koncert „Stina pradidova“ u Posušju

Veliki božićni koncert „Stina pradidova“ održan je u petak u gradskoj sportskoj dvorani u Posušju.

Prekrasan ambijent i dobro raspoložena publika, te ugodni klapski glasovi obilježili su sinoćnji spektakularni koncert Tomislava Bralića i klape Intrade. Uz njih su prigodne božićne pjesme otpjevale i posuške klape Zvizdan i Grga. Sjajna voditeljica večeri bila ja Gabrijela Bešlić.

Kupnjom ulaznice pomoglo se radu Humanitarne udruge fra Mladen Hrkać. Ova udruga osnovana je 2012. godine u Zagrebu kao dobrovoljna, humanitarna, nevladina i neprofitna organizacija, s ciljem pružanja informacijske, financijske i logističke pomoći osobama sa zdravstvenim poteškoćama koje žive izvan Hrvatske, a dolaze na liječenje u Zagreb, kao i njihovim obiteljima.

Prije koncerta prikazan je film Druga obitelj, redatelja Zdenka Jurilja, koji govori o radu ove udruge. Film je i nagrađivan na festivalima, ali ono što je puno važnije nitko nije s ranijih projekcija izišao ravnodušan.

Snimku možete pogledati na BHTeleviziji koja će emitirati na sam blagdan Božića u prime-time terminu od 20 sati i 15 minuta. Nakon koncerta, zabava je nastavljena u caffeu Grand, gdje je održan službeni after party ovog koncertnog spektakla.

grude-online.info

4 komentara

 1. To posusje

  Like(3)Dislike(0)
 2. Posusje je centar svjeta

  Like(1)Dislike(1)
 3. Skušaj Herzegovina

  Like(1)Dislike(0)
 4. IVE NAJLJEPŠA SI

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.