FOTO: Održana druga redovna skupština RK IPA ŽZH

U petak 22. travnja 2016. godine održana je druga redovna skupština RK IPA ŽZH u hotelu „Otok“ u Grudama.  Skupštinom je predsjedao Zoran Smital, predsjednik IPA ŽZH, a sudjelovalo je oko 45 članova IPA-e.

Na početku Skupštine odana je počast minutom šutnje prerano preminulom prijatelju, kolegi i članu Vjekoslavu Šimunoviću.

U službenom dijelu skupštine prihvaćene su sljedeće odluke:
1. Usvajanje zapisnika sa prve redovne Skupštine RK IPA ŽZH iz 2015.
2. Prihvaćeno je izvješće o radu IPA ŽZH za 2015. godinu.
3. Prezentirane su aktivnosti u 2015. godini od strane predsjednika Zorana Smitala. Izvješće za malonogometni turnir u Posušju prezentirao je organizator Milan Galić, dok je Goran Žulj govorio o natjecanju u preciznom streljaštvu u Širokom Brijegu. Ostale aktivnosti kluba izložio je Damir Pandžić.
4. Prihvaćeno je financijsko izvješće Nadzornog odbora IPA-e ŽZH za 2015 godinu.
5. Prihvaćeno je izvješće o radu Suda časti za 2015 godinu.
6. Iznesen je prijedlog UO IPA ŽZH o razrješenju predsjednika nadzornog odbora i prihvaćen je prijedlog o imenovanju Marka Landeke za novog v.d. predsjednika NO IPA ŽZH.
7. Prihvaćen je prijedlog odluke o postupanju u slučaju smrti člana IPA ŽZH.
8. Planirane aktivnosti u ovoj godini su: III. Malonogometni turnir u Posušju, III. turnir u preciznom streljaštvu za muškarce i žene, kao i druge aktivnosti i putovanja u inozemstvu u skladu s financijskom situacijom.

Osoblju hotela „OTOK” dužni smo veliku zahvalu za trud i ljubaznost s kojom su ugostili sve naše članove, a nakon toga uslijedila je zajednička večera na kojoj je sudjelovalo oko 70 članova i simpatizera.

Naime, prijateljskom ozračju svojim prisustvom pridonijeli su službenici iz Granične policije BiH, Sudske policije, MUP-a ŽZH, kao i umirovljenih kolega, s ciljem da se svi osjetimo ponosni na naš klub i sve one vrijednosti koje u životu svakoga od nas donosi policijski poziv.

Ovom skupštinom proslavljena je druga godišnjica od osnutka RK IPA ŽZH, priopćeno je iz RK IPA ŽZH.

2204 druga skupstina ipa zzh (1) 2204 druga skupstina ipa zzh (3) 2204 druga skupstina ipa zzh (4) 2204 druga skupstina ipa zzh (5) 2204 druga skupstina ipa zzh (6) 2204 druga skupstina ipa zzh (7)

ipa-zzh.com

1 komentar

  1. Tužni skupe, što vam je ovoliko praznih stolica?
    Jeste li pojeli i za one koji nisu došli?

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.