FOTO: Održana kulturno – zabavna manifestacija ‘Hercegovina u srcu’

U organizaciji HKUD-a ‘Biloševica’ na Dužicama je u sklopu cjelogodišnje manifestacije „Briješka zvona”, četvrtu godinu zaredom održana kulturno-zabavna manifestacija pod nazivom „Hercegovina u srcu”. Prije početka manifestacije služena je sveta misa u crkvi na Dužicama.

U kulturno-zabavnom dijelu programa nastupili su odrasla, srednja skupina i najmlađi članovi domaćina HKUD-a ‘Biloševica’, HKUD ‘Hutovo’, HKUD ‘Uzarići’, pjevačka skupina ‘Sinovi Hercegovine’, klapa Kruševo, KUD ‘Slavonija’ Jakšić-Slavonska Požega, Folklorni sastav ‘Napredak’ Busovača, ‘Drim-team babe’ i Folklorni ansambl ‘Matica hrvatska’ Tomislavgrad. Na samom početku programa blagoslov na sve nazočne sazvao je župnik župe Rasno fra Ignacije Alerić. Nazočnima su se prigodnim riječima obratili Ivica Kovačević načelnik Općine Jakšić (Hrvatska) i gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević.

Na kraju službenog dijela programa predsjednik HKUD-a Biloševica Mariofil Čolak podijelio je zahvalnice sudionicima manifestacije i svima koji su na bilo koji način pomogli rad HKUD-a Biloševica i organizaciju ove manifestacije. Program je vodio Marinko Karačić.

DSC_3959 DSC_3961 DSC_3969 DSC_3973 DSC_3980 DSC_3986 DSC_3991

2 komentara

  1. Pozdrav dečkima iz kud ….(ne znam ime) . Dečki za 5 . Svaka majka bi ih poželjela za zeta. Gusli i ekipi.. iz busa za Blajburg velika pusaaaaa
    Najbolji ste!

    Like(0)Dislike(0)
  2. Hercegovina u srcu

    Hvala od Gusle i ekipe

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.