FOTO: Održana svečana promocija kadeta MUP-a Županije Zapadnohercegovačke

Na svečanoj promociji promovirano je 30 kadeta Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Županije Zapadno-Hercegovačke koji su uspješno završili osmomjesečnu temelju policijsku obuku prve razine i stekli uvjete da dodjelu čina “policajac” i šest kadeta koji su uspješno završili šestomjesečnu temeljnu policijsku obuku druge razine i stekli uvjete za dodjelu čina “mlađi inspektor”.

U obraćanju nazočnima, ravnatelj Agencije za školovanje i stručno usavršavanje kadrova Branko Vukoja je čestitao kadetima na uspješno završenoj obuci, naglasivši da su kadetkinje i kadeti tijekom obuke pokazali ozbiljnost i upornost u stjecanju teorijskih znanja i praktičnih vještina, te se nada da će uspješno odgovoriti svim izazovima koji im predstoje u obavljanju policijskog službenika.

Obuka je provedena u skladu sa Zakonom o Direkciji za koordinaciju policijskih tijela i o agencijama za potporu policijskoj strukturi u BiH, Pravilnikom o temeljnoj obuci i obvezama kadeta tijekom temeljne obuke i nastavnim planovima i programima temeljne obuke kadeta Uprave policije MUP-a ŽZH-prva i druga razina.

Svojim radom i zalaganjem posebno su se istakli Silvio Bogut i Viktorija Medić koji su proglašeni kadetima devete i desete generacije.

Na svečanoj ceremoniji uzvanicima su se obratili, pored ravnatelja Agencije za školovanje i stručno usavršavanje kadrova, Branka Vukoje, ministar unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke Zdravko Boras i predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Zdenko Ćosić. Svečanosti su pored dužnosnika ŽUpanije Zapadnohercegovačke prisustvovali pripadnici drugih policijskih agencija u državi te predstavnici zakonodavne i izvršne vlasti.

bljesak.info

9 komentara

 1. Dobri regruti samo da se nebi pokvarili slučajno

  Like(1)Dislike(0)
 2. Vecina na slikama imaju podgriz.

  Like(2)Dislike(0)
 3. Hahaha svaka čast Hm-u

  Like(0)Dislike(0)
 4. Afrikanac iz Borajne

  Ko je premlatio malog soldu

  Like(3)Dislike(0)
 5. Afrikanac pusti Soldu momci su tek prisegnuli bice vremena i za to

  Like(1)Dislike(0)
 6. Samo naprijed mladi policajci 🙂

  Like(0)Dislike(0)
 7. Samo naprijed veze i korupcije.

  Like(1)Dislike(0)
 8. Eee, na ovim kadetima se Debeli Boras dobro potkožio.
  Mo’š zamislit koju je lovu uzeo!
  Samo mi nije jasno kako im se obratio.
  Je li uspio barem tečno pročitati govor koji mu je netko drugi napisao?
  Debil je s mjesta vozača genarala Mile Jelića dogurao do fakulteta i ministarske stolice, a ne zna sastaviti dvije suvisle rečenice …

  Like(1)Dislike(0)
 9. Faruk iz Rastovače

  Vidi komesara Milana Galića (opet Galić) što se skupio, ko siroče u tuđem kaputu!

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.