FOTO: Održano 1. silo „Dream Team Babe i prijatelji“

Dvorana svadbenog restorana Fragola u subotu, 28.studenog, odzvanjala je od bećarca i gange, a čule su se i gusle i diple sve do kasno u noć.

Ženska pjevačka skupina, poznatija kao Dream Team Babe“ u goste je pozvala gangaše i gangašice, bećare, guslare i diplare iz Hercegovine i Dalmacije kako bi im se zahvalile na prijemima gdje su bile pozvane i gdje su nastupale.

Prigodnim skečom, te gangom i bećarcem večer je otvorio „domaćin“, Dream Team Babe“, a potom je na binu došao, kako ga nazvaše, njihov kum Petar Vidić iz Dretelja koji je predložio da se tako zovu. Petar nije nastupio u programu, ali jest njegov sin Ivan koji je odguslio pjesmu o babama i njima u čast.

Potom su se redali nastupi bećara, gangaša, gangašica, guslara, diplara: „Sinovi Hercegovine“ – bećari iz Širokog Brijega, „Bećari s Neretve“ – Veselko Zubac i tim, „Gangaši“ iz Širokog Brijega, Antas Mucić na diplama iz HKUD-a „Herceg-Stjepan“, Bećari iz Prenja „Đuka i njegova skupina“, „Gangašice! Iz Imotskog, „Gangašice“ iz Veljaka, „Bećari – HKUD Studenčica“, „Gangaši“ i Gruda,Muška i ženska ganga – KD sv.Ante – Humac i na kraju Dream Team Babe i guslar Marko Čolak s Ledinca.

Na kraju su svi izvođači dobili zahvalnice i prigodne poklone, dar sponzora kojima se od srca zahvalilo, od Općine Ljubuški glavnog pokrovitelja do medijskih kuća koje su sve ovo pratili.

U fotogaleriji pogledajte nekoliko fotografija…

babe-silo1-1 babe-silo1-2 babe-silo1-3 babe-silo1-5 babe-silo1-8 babe-silo1-13 babe-silo1-14 babe-silo1-16 babe-silo1-17 babe-silo1-23 babe-silo1-24

radioljubuski.ba

1 komentar

  1. Sve čestitke za 1. silo ,,babe” u Ljubuškom samo naprid bravoooo!

    Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.