FOTO: Oldtimeri i ove godine oduševili brojne Gruđane

Deveti po redu tradicionalni susret oldtimera u Zapadnohercegovačkoj županiji, u nedjelju ispred motela “Most” u Ljubuškom privukao je veliki broj sudionika i zaljubljenika u starodobna vozila. Organizatori, ujedno i članovi kluba “Ero, ništa nisu prepustili slučaju.

Vozila su krenula u 11 sati prema Međugorju. Iz Međugorja su nastavili prema Širokom Brijegu, Posušju i Grudama. U Grude su stigli nešto prije 17 sati. Znatiželjni građani imali su pola sata da se druže sa starim automobilima, a nakon toga su sudionici otputovali na “Marića gaj” gdje je organizirana večera te dodijela priznanja, poklona i zahvalnica za sve sudionike susreta.

Inače, organizator ovog susreta, oldtimer klub “Ero”, osnovan je 2009. godine s ciljem promicanja, razvoja, unaprjeđenja, skupljanja i očuvanja svih vrsta oldtimer vozila, kako bi se spriječilo njihovo propadanje i uništavanje. Klub je prepoznat i van granica BiH, što iz godine u godinu utječe na sve veći odaziv auto-nostalgičara iz raznih mjesta.

11 komentara

 1. Jeli ova Olimpija za prodat registarski oznaka M89E423 molimo vlasnika ako je zainteresiran da se javi

  Like(2)Dislike(0)
 2. Ko da ovaj seljacki dernek ne more bit nigdi nego u samom centru
  Sto nije na obilaznici ili isprid pivovare

  Like(3)Dislike(31)
 3. Za Anonimno
  Sa tom registracijom nije Olimpija nego Mercedes

  Like(4)Dislike(1)
 4. Petokraka zakon

  Like(0)Dislike(4)
 5. Ova su stara auta bolja nego ona nova….I ljepsa su i skuplja 😉 <3

  Like(5)Dislike(1)
 6. Bravo!

  Like(1)Dislike(0)
 7. Cija je manta

  Like(2)Dislike(0)
 8. Sve lipo, ali na ovoj jednoj slici, uredena jedna strana ulice u Centru, a na drugoj rupe od stupaca javne rasvjete stoje već duže vrijeme. Koja ironija s jedne strane privatnik, naravno, za svoj interes uređuje, a na drugoj strani (samo širina ceste ih dijeli ružne slike koje su gospoda iz Elektricnog ostavila nakon uklanjanja stupova. Pitam sad tko je dužan sanirati te ružne ostatke?

  Like(4)Dislike(0)
 9. Dok je Neđe, bit’ će i oldtajmerskih skupova.

  Like(3)Dislike(0)
 10. Eto BMW ko u Ilije Djukina samo u njega je bila alpina sa 2.7 motorom.

  Like(1)Dislike(0)
 11. To je zakon

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.