FOTO: Osnovano Vijeće mladih općine Grude

Danas je u Općinskoj vijećnici održana Osnivačka skupština Vijeća mladih općine Grude. Udruge utemeljiteljice su ekološka udruga „Kadulja“, društvo „Grudske mažoretkinje“ te kulturno umjetničko društvo „Sveta Kata“. Osnivačkoj skupštini prisustvovali su ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Ružica Mikulić, načelnik Općine Grude Ljubo Grizelj, referent za mlade Općine Grude Srećko Mikulić, kao i predsjednici triju udruga utemeljiteljica : Marina Zadro (Grudske mažoretkinje), Mladen Leko (Kadulja) i Svetimir Marić (HKUD).

Također, svojim prisustvom podršku su pružili i delegati Vijeća mladih općine Posušje, Vijeća mladih grada Široki Brijeg, Vijeća mladih općine Tomislavgrad te Vijeća mladih općine Ljubuški koje je u procesu osnivanja. Na početku skupštine načelnik općine Grude Ljubo Grizelj obratio se okupljenima prigodnim riječima poželjevši članovima Vijeća mladih općine Grude puno sreće u budućem radu i iskazavši spremnosti na suradnju.

Članovi skupštine:
Martin Kondža – predsjednik skupštine
Marija Bošnjak – zamjenica predsjednika skupštine
Mate Bandić
Željko Andrijanić
Marija Ćorluka
Viktorija Ćorluka

Članovi Upravnog odbora:
Josipa Zorić – predsjednica Vijeća mladih općine Grude
Ljubica Marić – dopredsjednica Vijeća mladih općine Grude
Marta Zadro – glavna tajnica Vijeća mladih općine Grude

– Trebamo biti svjesni odgovornosti i zahtjevnosti rada koji nas očekuje u budućnosti. Ono što smatram našom najvećom obavezom jeste jačanje uključenja mladih u društveni život zajednice i njihovo informiranje. Također, VMGr vidim kao jednu od glavnih karika prilikom provođenja projekata mladih kako na razini općine Grude, tako i na višim razinama. Budući da iskreno i u potpunosti vjerujem u potencijal, motiviranost i pokretačku snagu ovih mladih ljudi, mogu s pravom reći da ćemo težiti utjecaju na opći razvoj i prosperitet te opću društvenu dobrobit, kazala je za Grude Online Josipa Zorić, predsjednica Vijeća mladih općine Grude.

DSC_0001 DSC_0003 DSC_0006 DSC_0008 DSC_0015 DSC_0019 DSC_0021 DSC_0023 DSC_0029

grude-online.info

104 komentara

 1. kažeš nama ne treba vijeće mladih imamo framu??? Tko ima framu??? Koliko ja znam jedan veliki dio općine grude nema framu. Kada biste vi razumjeli barem nešto od ovoga što portal objavljuje pa onda komentirali. Odkad nema onog zbrajanja prije komentara od tada su poceli problemi, jer čini mi se da pola vas nebi znalo zbrojiti pa nebi ni komentirali. Toliko jala, jada, ljubomore nema nigdje nego u grudama. Pa pogledajte, svaki članak popljujete, svaku inicijativu, ma sve što netko napravi. Jadno i bijedno!!!!. PREPORUKA ZA ADMINA: NAPRAVITE KAO POSKOK DA SE KOMENTIRA ILI S FACEBOOK PROFILA ILI MAILA IZBJEĆI ČETE IMAGE SELJAČKOG-PLJUVAČKOG PORTALA I POVEĆATI ČITANOST NOTMALNIH LJUDI, TE POSTIĆI KOREKTNU I ARGUMENTIRANU RASPRAVU U KOMENTARIMA.

  Like(0)Dislike(0)
 2. Prethodni komentar je pisan sa mobitela pa je pun grešaka. Sorry čitatelji, ali valjda ćete razumjeti bit.

  Like(0)Dislike(0)
 3. Di su mi komentariiiii!!!

  Like(0)Dislike(0)
 4. Sve to stoji ali i dalj mi nije jasno koja je uloga ovog vijeća u zivotu općine i koji je njihov cilj. Mladi radno sposobni ljudi odlaze vani i ne misle se vraćat, a ovi se igraju prinčeva i princeza po općinskim uredima!

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.